Hvala brate SRki!! na našem forumu mi smo kolege kužiš....pa i naši srbi i pogotovo crnogorci njih poštujem !i pijatelji su mi(Muva bio u mene neki dan,iz BG npr.)itd....Izvorno postao SrKi
Vidimo se na SSu!![]()
![]()
jbg moram i ja nesto napisati s obzirom da fabera pratim i na drugim forumina, iako ga osobno ne poznajem.
covijek na prvom mjestu zajebant i iskren. dakle, neceti ti "mazati" oci a zapravo misliti drugacije. vidi se da je taj post pisao u afektu, malo ga je krivo srocio.
al poznavajuci njegov stil pisanje mi je to jasno. ja osobno UOPCE ne dijelim njegovo misljenje, al znajuci o kakvom se covijeku radi smatram da ban od 1 mjesec je ipak predug.
s obzirom da ce covijek lijepo ispricao i siguran sam da je to mislio. forum na kojem je kovačmoderator ima i claova iz susjedne srbije i crne gore s svima njima je faber u ok odnosu.
bar smanjiti na 14 dana bi bilo fer.
pozdrav
Hvala brate SRki!! na našem forumu mi smo kolege kužiš....pa i naši srbi i pogotovo crnogorci njih poštujem !i pijatelji su mi(Muva bio u mene neki dan,iz BG npr.)itd....Izvorno postao SrKi
Vidimo se na SSu!![]()
![]()
mama ti sestra!
Ne bih volio da mislite da je whiteboy sve napravio na svoju ruku. Ja sam mu prvi rekao da to napravi, kad sam ga ulovio na instant messangeru, spremao sam ispit pa nisam imao vremena bannati fabera, pisati obrazloženje i još čekati kad će se otvariti ovakav thread i još jedna u nizu zamarajućih rasprava koja ne vode nikamo.
Jedino korisno iz ovakvih rasprava je da jako dobro upoznaš ljude.
Iako nije niti vrijeme, niti mjesto, dopustite da se oabzrem na par stvari.
Komunizam kao poredak u svojoj suštini nije zločinački (za razliku od nekih drugih režima kojim se neki ovdje hvale), niti neprirodan, niti bi trebao vrijeđati nekoga. To što je komunizam jedna utopijska ideja je sasvim druga stvar. Isto tako se zločini počinjeni u vladavini komunizma ne mogu dodijeliti komunizmu kao takvom, jer je jako puno zločina počinjeno i u "demokratskim" okvirima. Dapače, "najdemokratskiju" zemlju svijeta stvorili su zločinci i izgnanici na tuđoj zemlji.
Kao što je netko još u threadu gdje je ban dodijeljen napisao, neke stvari ne samo da su zabranjene na forumu, nego nisu niti zakonom dozvoljene, a mene kao "uzornog" građanina izrazito vrijeđaju iako ne spadam niti u jednu od skupina koje je FaberOSK nabrojao u svom križarskom pohodu.
Iznošenje svog viđenja prema crkvi, ukoliko ono ne poziva na mržnju i nasilje, nije nigdje zabranjeno.
Što se kazne FaberOSKu tiče, svi komentari su uzeti u obzir. Ja sam osobno protiv smanjenja kazne. Perem ruke, kao i zappan, pa neka whiteboyeva bude zadnja
![]()
Za to bi možda mogao pitati Raulovog ravnatelja iz OŠ Vladimir Gortan, ak te zanima bum ti ja dao broj.Izvorno postao marko6630
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ovu odluku neću donijeti odmah, na prvu. Sve će biti uzeto u obzir, a posavjetovat ću se i sa mod timom. Do onda ovo je zatvoreno.Izvorno postao gog
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks