kolko je meni poznato ako se dobro skuha meso ili speče
onda sve bakterija i viruse ako ih ima = ubije...
onda zaraženog čovjeka ljepo skuhati i mirna bosna.![]()
![]()
![]()
kolko je meni poznato ako se dobro skuha meso ili speče
onda sve bakterija i viruse ako ih ima = ubije...
onda zaraženog čovjeka ljepo skuhati i mirna bosna.![]()
![]()
![]()
Onda, jel vas strah? Petero ih je umrlo do danas.
Mene lagano počinje hvatati strah od ove pošasti. Neki kažu da je ko obična gripa, ali opet, liječnici kažu da su bespomoćni pomoći oboljelom. Nešto se počinje događati s plućima, imam osjećaj da ne govore o svemu na TV-u (ili da pretjeruju).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ja sam doso do zakljucka da se necu cijepit ni pod koju cijenu na svijetu...
Je, frka me je ali jbg...
Za sada svaki dan pijem caj, pijem tablete za imunitet i te "bakine" fore protiv gripe radim, makar nisam bolestan.
A sve vise i vise sumnjam u to "novo" cijepivo koje su napravili...
Neki kazu da je unutra ziva koja ne da unistava samo taj A(H1N1) nego i cijeli imunoloski sustav
Vise neznam u kaj da vjerujem...
Al preporucio bi svima vama, klonite se od "masovnih" okupljanja i ustanovi kroz koju prolaze puno ljudi, no ako vec morate, onda nosite maske..
Ja doma imam finu rezervu od 3 kutijica tamiflu-a za svaki slucaj...Makar kazu da i on ne djeluje protiv te nove gripe..
Al meni je interesantno kako su dionice od farmaceutskih tvrtki skocile u nebesa cim se pojavila ta gripa...
A bilo je u nekom americkom casopisu isto objavljeno da se sumnjam da je ovaj virus napravljen od ljudi (vlasnika tih tvrtki) samo da bi masno zaradili..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Doh, šuti, to je plodno tlo za LunuA i pustimo to sad..
Nego ovo što si spoenuo za imunitet, šta piješ? Ima netko neke home made recepte tipa česan češnjaka prije spavanja i tako to pa da podjelimo i pripremimo se. Brijem da bi nuklearnu zimu lakše dočekaliU Puli 3 slučaja, Učka ipak nije dovoljno visoka.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pijem Immun 44 (eto ti link, nadam se da znas njemacki)
http://www.apothekenbote.at/immunsys...60-stueck.html
Istrazivanja su pokazali da ljudi koji zive u hladnijim krajevima nece niti osjetit te bolesnite...Kazu da virus nemoze izdrzat hladne temperature. Isto tako ljudi koji se hrane zdravo i ta sva sr*nja rade, gotovo i nemogu obolit. Sad koliko je pouzdano to kaj su rekli, neznam
A pijem uglavnom jos par sirupa, svaki dan caj i tih par kapsulica poslje svakog jela 1 ^^
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks