Al' to treba ubit u glavu. Tj. trebalo je, u samom početku. I ne mislim na (jadne) životinje pritom. Pazi, molim te, ideju, da se bolesne i krepane živine spale, a ostaci se samelju u prah i to se onda daje drugim živinama da jedu! Pa koji to bolesni mozak mora biti!
'bo me pas, sve te pametnjakoviće treba polovit pa im dat isto to da jedu. Kreteni! I to ne daju bilo kome, nego biljojedima! Krave, a jedu kosti i takve stvari! Pa naravno da mora sranja bit.
I sad se svi tresu i boje, i ja ne mogu fini krvavi biftek jest s mirom jer su kreteni radili p*darije. Ali funny enough, nitko njih ne proziva niti išta pita.
Ma sve ostalo na stranu, ali zvijer krepa od kravljeg ludila, a oni to samelju i daju drugoj zvijeri. Pazi logike!!! Pa mogli su i ljude tako, hell! Što da ne! KAd negdje opali potres ili poplava (odron, lavina, itd) onda lijepo umjesto skupih sprovoda itd. jednostavno sve to u lonac, prokuhat malo, samljet, pa dat svinjama nek' jedu.
A tek sva ona ulud bačena hrana kad je ekipa rikavala (masovno) od kuge? Ima onih koji nemaju šta jest a mi čisto finu mesinu bacamo da struli?
Svašta...

Odgovori uz citat
Bookmarks