Ma sve je to sick. I imaju pravo seljaci što se bune - uvozimo kravuljage iz Austrije, i to bolesne, a domaće nećemo. I piceki se dosta uvoze, koliko znam. Čemu to, k vragu? Ja osobno ne vidim razliku između bifteka austrijske i hrvatske krave.
Aj' bar smo dobro reagirali s onim prvim naletom gripe - koliko se god bunili ljudi, kakvu-takvu naknadu su dobili, epidemija je zaustavljena i prije nego je počela, svaka čast! Kasno je krenut u kolinje kad se to proširi.
A evo, vele na radiju da je neki slovenski vatrogasac koji je bio u kontaktu sa zaraženim pticama navečer dobio visoku temp. Ne smrdi na dobro, pogotovo što je (obična) gripa kod nas najavljena za kraj veljače (ne Jelene).
Ne znam, stvarno ne znam šta ćemo jesti... Evo, biftek je skoro nemoguće za nabavit (a ja ga jako volim). Nekad si mogao kupit šniclu-dvije-tri, danas moraš naručit cijeli komad (2-3 kg). I to naručit, pa doći po njega za dan-dva.
Ja ću preći na meso koje je vrlo slično svinjetini (kako kažu), a ima ga dosta okolo
Beskućnici, čuvajte se!!!!!

.gif)

Bookmarks