zato je najbolje osim samo na proc je nanositi i na bazu kulera i onda je u tankom sloju razvući preko cijele baze

@tcrnjak5 paste koje dolaze sa kulerima,njihova kvaliteta ovisi o proizvođaču,ali u pravilu nikada nisu dovoljno dobre kao posebne koje se kupe (sa tim ne mislim na titan i takve jeftine paste),stvar je u tome da postoje i različiti oblici pasti,sad da to objašnjavam trebalo bi mi 10 strana,uglavnom zašto je silver 5 bolja od neke već dobivene sa kulerom?odgovor leži u srebru od koje je pasta napravljena.srebro je metal koji ima veliku termalnu vodljivost,veću čak i od bakra.znači da je imati srebreni kuler,to bi bio pun pogodak,ali srebro je i skuplje od bakra tako da se to u praksi ne primjenjuje.znači silver 5 je napravljena od ne znam 90 i nešto % srebra tako da je njena termalna vodljivost vrlo velika,i također su čestice metala toliko fine da bez frke popunjuju te mikroskopske rupice koje nisu vidljive golim okom.zaključaj je,skinuti pastu acetonom,nanijeti neku poznatiju i skuplju pastu,ne mora biti silver 5,čekati da se pasta formira,obično 72 sata i to je to...