Da ju stavi na net??? WTF Pa igra ima skoro 4GB! Tko bi to uploadao?!Izvorno postao slavko35
Imam ja, ali naravno da necu uploadati!
zanimame jeste li igrali ovu igru i kako vam se svidjela,
kolega ju je imao meni je bila super,ali kada sam je išao instalirati na svoj komp,cd-je izbacivao grešku,tako da ju nisam uspio igrati,dali možda neko ima da ju stavi negdje na net ili nekako drugačije
Da ju stavi na net??? WTF Pa igra ima skoro 4GB! Tko bi to uploadao?!Izvorno postao slavko35
Imam ja, ali naravno da necu uploadati!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
šta je na dvd-u
nisam znao
Igra mi je predobra bila.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
To je bila prva koju sam igrao na novom kompu i grafika me odusevila!! Inace igra mi se cinila ok al nevolim bas pucacine pa nisam dugo igrao...
Igra mi je jedna od definitivno dvije, tri najbolje pucacine koje sam igrao...cak sam i gomilu dodatnih misija poskidao sa neta...igrao sam to kao manijak!
@slavko Ako si iz ZG javi se na PM pa ti mozda nekako i isfuram igru!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Dodatnih misija??? Single player? Gdje, kako, koliko?? DAAAAJJJ!!!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Meni najdraža od onih 3 igra novih generacija.
Doom je lako prestigla a od half-lifa2 mi je bolja radi boljega AI-a (i najboljeg do sada) i otvorenih prostora.
znači moram je imati,
onda molim pomoč
da, ja sam ju prešao i jako mi se svidila, odlična igra.
jedna od najboljih fps-ova ikad . tko to nije odigrao ili bar probao -svetogrdje .
Za početak kakvu ti grešku izbacuje?Izvorno postao slavko35
meni daleko najbolja pucažina AI nevjerovatno pametan grafika nocomment još kakva će biti na DX10 joj
Je, onaj video je izgledao ludnica.
ah dobri stari far cry
da njega nije,tko zna kada bi promjenio cijelu svoju
kompjutersku opremu za 10 puta bolje samo da bi ga mogao
zaigrati na high detaljima
ocjena igre 10/10
daj bože da izađe nastavak
neizbacuje mi grešku nego mi instalira do 11% i tu stane dalje ga neučitavaIzvorno postao whiteboy
Pa za sada nema info o nastavku ali je najavljena nova igra u Cry engineu nedavno. mislim da isto sadržava cry u imenu.
da ali je napravljena samo za Xbox 360
Ne mislim na instinct.
Baš nova igra.
Nastavka vjerojatno ne bu, ali pred kraj godine navodno nekaj novo i bolje na novom cryengine2 (za PC naravno), a zvat će se Crysis! No o tome u kojoj drugoj temi...Izvorno postao damgol
![]()
e a za ovaj error ako instaliraš s cd-a probaj stavit u pržilicu (bilo je jednom mom frendu pa sam mu posudio svoj cd-rw i sve normalno instaliralo)
jedna od najoljih igrica koje sam igrao
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ma kakvi nemogu ga ni prepržiti pokušao samIzvorno postao Hacker
nači cd je oštećen a da te pitam jel imaš cd-rw ili nešto drugo
cd-rwIzvorno postao Hacker
zašto
Bookmarks