= Citat = Izvorno postao sodom
@skyward ....što kažeš da uređaj kupljen po cjeni od 3300kn (znači bez ugovora) oni otključavaju....prije 1 sat sam bio u t centru ,isprobat vario,na upit mogu li ga ikako koristit s obzirom na to da imam vip karticu čovjek mi je rekao: ne,moguče je jedino instalacijom drugih windowsa na njega što češ platit puno ako je legalno.....sad dva različita odgovora,ako je njegov odgovor kriv onda zbilja nisu profesionalni
To su i meni govorili u T-centru na Cvijetnom trgu kada sam dobivao svoj Compact. Stvar je u tome što djelatnici t-centara nisu informirani o tome. Meni je tip tvrdio da to t-com ne radi jedino možda za neke skuplje uređaje(kao da 3300kn nije skupo). Rekao neka provijeri te je tip rekao da će me nazvati netko iz službe za korisnike u roku od 2-3 dana.

Da skratim priču kada sam došao doma fino sam si skenirao račun i poslao ga zajedno sa IMEI kodom na tmobile@tmobile.hr
Drugi sam dan dobio mail sa unlock kodom te me isti dan zvao tip iz SZK i rekao mi da će mi ga odlockat ako želim

Kupi ga i neće bit problema jer oni nude te usluge samo djelatnici u t-centrima neznaju za to. Ali ako sumnjaš pošalji mail na adresu koju sam ti dao pa ih pitaj. Vjeruj mi odgovor će ti biti ovakav http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=219378&postcount=5