a sto je sa situacijom kad se vec mora rezat kartica da se izvadi chip, sprcim 2 chipa u taj adapter-> a jel se onda moze koristit taj adapter sa samo jednim chipom?
a sto je sa situacijom kad se vec mora rezat kartica da se izvadi chip, sprcim 2 chipa u taj adapter-> a jel se onda moze koristit taj adapter sa samo jednim chipom?
Hm, ne kuzim bas sta pitas, ali tehnicki gledano, svaki cip na SIM kartici podrzava vise brojeva, i to ne nuzno od istog operatera/mreze (uz sami broj na karticu se spremaju i pripadajuci MCC i MNC). Stvar je samo da operater "zaprzi" u njega jedan broj, i to je to. Nazalost, originalne kartice od operatera su slicne kao stampani CD-ROM-ovi: u takav "zaprzeni" cip ne mogu se naknadno dodavati novi brojevi.Zato postoje dva rjesenja: lakse, da izrezes dvije kartice na najmanju mogucu velicinu, te ih pomocu adaptera "spojis" u jednu (o tome ti pricas, ako sam dobro skuzio), ili teze, da pomocu posebnog programatora i softvera, te "prazne" kartice napravis novu SIM karticu, i to tako da kopiras potreban sadrzaj sa originalnih kartica.
ok, hvala, ali pitao sam dali je moguce da ja ne zelim vise koristit jednu od kartica (recimo tele2) nego samo jednu (recimo VIP). dakle obe su mi kartice izrezane (ostaje samo chip), pa je onda moje pitanje bilo da li ja mogu u tom adapteru imat samo jedan chip i da to radi? logicno da da, ali da i to pitam... :bunny:
i kad smo vec kod toga, jel bolje kod onih u samoboru to napravit ili kod ovih u FREE-PORTU??? rade istu stvar, samo je u lovi razlika...
Moze i samo sa jednom karticom u adpteru.Ja sam mog uzeo u Zg i mogu ti reci da jos danas radi, a uzeo sam ga cim je izasao na trziste.Za ove iz Samobora neznam jer nisam imao iskustva sa njima.
i jos uvijek se nemoze iskljucit pin za TELE2?
tnx ekipa, pozdrav
uzeo sam u FREEPORTu taj adapter, i sluzi svrsi! zadovoljan sam...
danas isprobao dualsim U6 u W800i iz miata i radi ok,u meniju izabereš sim1 ili sim2 i mobač se ugasi i upali SAM.
ispravak u W810i![]()
Zadnji uredio MASVA : 10-10-2006 u 10:48
Mi6 Black
Bookmarks