To TNT grafulja...... oooooo kad se sjetim igro na njoj Duke-a 3D
Imam je u sestre na kompu, ova moja nema video ulaz, a izlaz je samo za monitora
Radi na detonatorima, ali ima im mozda godinu dana
To TNT grafulja...... oooooo kad se sjetim igro na njoj Duke-a 3D
Imam je u sestre na kompu, ova moja nema video ulaz, a izlaz je samo za monitora
Radi na detonatorima, ali ima im mozda godinu dana
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
hehe,a ja sam gruvao '96 na s3 trio 64v2,sa 1mb memorije i još sam išao kupiti u dućan za 100kn dva modula svaki od 512kb da imam čitavih 2mb,eeeeee to su bili dani...Izvorno postao blazzer
@ alex1,drivere nađi na driver guide,registacija je besplatna a sigurno ih imaš...
Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...
Pozdrav, da vam probam predočiti kakvu to ja staru grafulju imam, Otiđite na stranicu i pogledajte i pročitajte.
http://www.rivastation.com/review/v3400/v3400_2_e.htm
Dajte me ispravite ako griješim, dal nebi grafulja treba prikazivat istodobno sliku na monitoru i tv-u, kad ga upalim, tj diskove, cd-dvd uređaje, I BIOS, neznam dal me kužite, neznam kak bi bolje objasnil, kad upalite računao, prvo šta se pojavi na ekranu.
Imam 9200 na drugom kompu, i kad nega upalim, ak imam tv na av-mode, na njemu i na monitoru se pojave nazivi diskova........ tj prvo šta se vidi kad se komp upali, i kad se pojavi onaj znak za Windowse onda ga prebaci na monitor, A mogu namjestit, da je slika na tv-u i monitoru istodobno, ali to mi nikad nije trebalo.
Sa v3400 nema u opcijama da prebacim sa monitora na TV sliku, a za video ulaz neznam, jer nisam nikad još radio sa grafuljom koja ima video ulaz.
nadam se da sam uspio objasniti u čemu je problem.![]()
1:Nemogu da prebacim sliku s monitora na TV,nemam ponuđeno 2 displaya kao na ATI 9200
2:Nemogu koristit video in
Dal mogu video in koristit s programom koji imam za tv karticu, npr, pošaljem signal s telke, ili videa, na ulaz video in, i s programom Za tv karticu, snimim na hard.
Jooooj i to sam imao, imam ja mislim negdje u kući komp sa S3, neznam baš točno, davno je to biloIzvorno postao dreamer
Igralo se čovječe pitfalla, superMarija i NFS-a 1
Ili su to možda čak i ranije verzije grafulja bile??????
Bookmarks