A šteta, jer mob je baš dobar. Prava klasika, ona tipična Nokijina. Da ima MMC bio bi bolji od 6230(i). IMO.
Ne moraš žuriti, ja je ne bih davao za mukte.
A šteta, jer mob je baš dobar. Prava klasika, ona tipična Nokijina. Da ima MMC bio bi bolji od 6230(i). IMO.
Ne moraš žuriti, ja je ne bih davao za mukte.
i ja se slazem s tobom....pravi poslovni mobitel koji odise elegancijom...Izvorno postao Mobyy
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Znam da ću zaorat u offtopic ovime ali kad se već spominje 6020, a bio sam u prilici dosta je koristiti i detaljno pregledati, u kontekstu "poslovnog mobitela koji odiše elegancijom" zanima me koje su to odlike Nokie 6020 koje ju svrstavaju u "poslovnu klasi" te gdje se na plastičnom kučištu s malo jeftine imitacije metala (ili to predstavlja nešto drugo, konkretno mislim na srebrne obrube) nalazi pa i najmanji tračak elegancije? Nisu li "poslovni mobiteli" zapravo nestali prije par godina masovnim pojeftinjenjem uređaja? Povezuje li se taj pojam sa samim karakteristikama uređaja, njegovom cijenom ili ciljanom skupinom potrošača kojima je isti namijenjen od strane proizvođača?Izvorno postao macak_os
Isprike zbog off-a.
Zadnji uredio dbogdanic : 16-02-2006 u 01:15
La donna e MOBILE
jako dobro rečeno..Izvorno postao dbogdanic
ja na tom tel ne vidim niti jednu napredniju funkciju za poslovne korisnike, sve što ima 1101 ima i ta 6020 - ne gledamo li kameru i boju ekrana.
ja osobno nista ne mislim sto se tice tog mobitela....samo citiram rijeci di sam to procitao...Izvorno postao dbogdanic
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Bookmarks