evo vidis kako sam ovdje ja uhvatio screenshot sa SX1 - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8075
evo vidis kako sam ovdje ja uhvatio screenshot sa SX1 - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8075
maraschino - PTICICA
neznam radi li na sx1 ali je koristim alon screen capture,sasvim je ok i jednostavan..
ja koristim kako sam rekao remote s60 i funkcionira odlicno. spajanje je sa kabelom ili BT...
maraschino - PTICICA
Ima li neki MP3 player koji svira i mp3 i ogg i da se moze napraviti playlista?
Ajd hvala..
--
. [Lejzermaster]
ima ih dosta,osobno koristim ogg play
Imam i ja ogg play v1.07 i on svira samo ogg fileove..Izvorno postao sodom
Koju verziju ti koristis da svira i mp3 i da se moze napravit playlista?
I da radi na SX1
Mozda se moze i ovdje.. ali ja ne kuzim kako?!![]()
Zadnji uredio Lejzermaster : 27-08-2005 u 18:57
--
. [Lejzermaster]
koristim 1.65 ,možeš radit playliste i možeš puštat mp3ce
Trazim na tvojoj stranici..Izvorno postao sodom
Jel to ovo?
Aniviewer111.sisOggPlay-S60-0.10.sis
ili mi posaljes na mail..
fabi@hi.htnet.hr
tnx
--
. [Lejzermaster]
tamo je več sve zastarilo,preporučio bi ipak da skineš sa dotsisa najnoviju verziju i riješiš se muke
OK tnx
btw. Nasao sam na disku tu verziju bas 1.65
Ali ne mogu instalirati.
Kaze prvo da nije kompatibilno sa telefon i dal hoci quit instalaciju. Kad odem na NE, onda kaze Unable to install, Series 60 ProductDrequired..
Pomoc neka?
Zadnji uredio Lejzermaster : 27-08-2005 u 19:20
--
. [Lejzermaster]
...pa čekaj malo, ti imaš SX1 a "sodom" 6630... to je razlika u Symbianu, zato tebi neće radit... ti ipak moraš instalirat neku stariju verziju...Izvorno postao Fabi
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da, potrebna ti je starija verzija,ako kažeš da ova koju si imo prije (v 1.07) ne podržava mp3,potraži zadnju verziju koja ide na sx1 pa provjeri dali ona podržava ove stvari koje su ti potrebne.
Pa i pitao sam u temi za SX1Pa sam mislio da to radi
Ajd potrazit cu neku onda jos stariju verziju..
http://sourceforge.net/project/showf...group_id=86146
1.07 jos radi, dalje nista.. frrr
Zadnji uredio Lejzermaster : 28-08-2005 u 08:13
--
. [Lejzermaster]
Dakle, nista osim oggplayera ne svira MP3 i ogg i da se moze napravit playlista?
Potrebno je da radi na SX1 of course![]()
--
. [Lejzermaster]
...pa čuj, skini stariji Oggplayer i sve pretvori u ogg... ne znam čemu će ti mp3 appl. kad mp3 player imaš na njemu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Imam mp3 aplikaciju u kojoj ne mogu staviti playlistu..
A mozda postoji aplikacija koja svira i mp3 i ogg tako da ne moram pretvarati nista vec samo kopirnem na mob![]()
--
. [Lejzermaster]
pa mozes napraviti playlistu na mp3 player-u kojeg dobijes sa mobom...
maraschino - PTICICA
Tek sad skuzih to
Nego mislio sam ako ima i za mp3 i ogg..
Ma nema vezedosta mi je ovo sad kad znam za playlistu
))
--
. [Lejzermaster]
Evo već dugo tražim cam corder koji bi mi moga snimati "neograničeno" dug video.
Kako ništa nisam našao molio bih Vas, uvaženi ljudi, da mi na mail cim.network(monkey)gmail.com pošaljete neku verziju bilo kojeg camcordera koji može dugo snimati i koji RADI na SX1. Molio bih Vas da NE ŠALJETE eti camcorder koji snima video u onaj neki cudni file koji kasnije ne mogu otvoriti na kompu.
Hvala.
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Problem s aplikacijom PowerDictaphone v1.04 FULL
Kolegi s foruma blazzeru radi kako treba dok kod mene to nije slucaj.
Pod Settings/General/Auto Start je ON, ali se ne pali sam prilikom uspostave poziva.
Hmm.. ne znam u cemu bi mogla biti kvaka..
Anybody help?![]()
--
. [Lejzermaster]
Evo upravo sam malo ovo "proštudirao" i uočio da i u mene nekad neće da se sam upali, ali neznam.
A jeste li čuli za ETI camcorder 2 koji snima aVI il Mpeg fileove, i jel ima taj program koji radi na siemensu SX1.
Please help
Znaci ni kod tebe ne radi bas kako treba?Izvorno postao blazzer
Blah, a to mi bi bio jedan od najkorisnijih programcica..
--
. [Lejzermaster]
Trazim aplikaciju koja bi prikazala da netko zove sa skrivenog broja. Znaci telefon vidi dok se zove sa skrivenog (samo ne prikaze da se zove s istog)....
Mislim da sony ericsson ima neku ikonicu ili strelicu ispred broja.. u tom slucaju..
--
. [Lejzermaster]
nisam baš shvatio,ali ako tražiš aplikaciju kojom češ moč vidjet skriveni broj sa kojeg se zove zaboravi.
Mobitel ima uslugu da vidi skriveni broj. Samo se ne vidi da netko zove sa skrivenog broja. E sad me zanima dal postoji neki prog koji bi signalizirao da se zove sa skrivenog..
--
. [Lejzermaster]
Bookmarks