Mozda je i tacno, ALI: i dalje mi ostaje da trazim svugdje po internetu razbacanih onih drugih 10 %, a jos bitnije, za pola od tih programa koje bih trebao treba key generator ili crack, a to je teze naci, bar meni jer do sada nisam to trazio i ne znam po kojim sajtovima i da pocnem traziti.
Uostalom, ideja da trazim ovo od vas, na ovom forumu, u ovom threadu, je bila "inspirisana" slicnim postovima ranije, u ovom istom threadu. I ljudi su izlazili ljudima u susret. Jer su sami za sebe skupljali te programcice, imaju ih na jednom mjestu, ne vidim nekog posebnog razloga zasto ne bi poslali nekom ako trazi. Sve sto treba da uradi je da zipuje, raruje... te fajlice u jedan i posalje mi svoju kolekciju. Ne mora mi poslati tacno ovo sto sam trazio, sam cu filtrirati to... Kao sto sam i rekao, nije mi tesko, volim da se "igram". Ja sam slicno radio za SL45 (doduse ne na ovom forumu), imam za njega hrpu stvari, i ko trazi, dobice, no questions asked.
Ako ti smeta sto sam trazio.... ne znam sta da ti kazemtvoja stvar.
Bilo kako bilo, hvala za aivanet.com. Isao sam vec tamo, al' sam se ponadao da ce mi neko olaksati stvar, jer sam vidio da se to ovdje vec radilo, i da ima iskusnijih od mene (bar kad je u pitanju SX1 i Symbian), ali posto je ovaj thread malo zatajio sa pitanjima ovakve prirode i otisao u off-topic (pa zatajili i oni koji su slali ljudima ove programcice jer su dosta slali pa im se, razumljivo, ne da vise), izgleda da cu moracu ici tezim putem, opet na aivanet i njemu slicne sajtove. No hard feelings. Ko mi je kriv sto sam zakasnio dok se dijelilo![]()

Odgovori uz citat
)

Bookmarks