eh da, jos link za download aplikacija. jako puno toga mozes naci na www.aivanet.com/en
dobro nam dosao
evo ovako, da pocnemo od snimanja videa sa njegovim preinstaliranim programom. zvuk ukljucis tako da kad pokrenes kameru, odes u options(setting i stavis audio na ON. Samo ce ti onda duzina snimanja biti ogranicena na 1 min. To lako rijesis sa nekom od symbian aplikacija...
IR remote - pa ja nemam bas nekih pozitivnih reakcija na tu aplikaciju, ali svako je isprobaj, mozda tebi bude od koristi. To ti funkcionira na jako kratko - do 1 m.
Aplikaciju instaliras na jedan od ova 2 nacina. Ili nekako ubacis .sis datoteku na mob (BT, IrDA, e-mail ili preko kabela) i onda odes u menu/setup/manager tamo je nađeš i odes na options/install (ili je jendostavno nađes preko file explorera i klines na nju).
drugi je nacin pogodan ako si doma i mob ti je prikopcan sa usb kabelom na pc. onda pokrenes SDS (program koji si dobi na CD-u) SDS- siemens data exchange. Tamo postoji jedna tipka Install (nacrtan mob i cd). Kliknes na nju i jednostavno izaberes .sis datoteku na kompu koju zelis instalirati na mob tj na mmc (tvoj odabir)..
I to je to...
ako imas jos pitanja, slobodno pitaj![]()
maraschino - PTICICA
eh da, jos link za download aplikacija. jako puno toga mozes naci na www.aivanet.com/en
maraschino - PTICICA
Ej! Hvala! Bit će još toga. Za početak je ovo dosta.
Welcome sjena5! Nadam se da ćeš se brzo snaći u svim ovim aplikacijama za svoj SX1 a ako trebaš pomoć, samo pitaj.
Čuj 3aTmr napravio sam točno što si reko ali ne radi. No nema veze, screenshot mi zbilja ne treba. Imam pitanje. Dali ti možeš poslati mp3-ce na komp preko irde? Meni javlja "Not enought memory to perform operation"
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
evo naisao sam na dobru stranicu sa sis programima i igrama pa da vam javim...
http://a3650gabika.atw.hu/game/sis/sisgameoz.php
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
@hrc
nisam to probao nikada. uvijek prebacujem mp3 preko card reader-a. puno je brze...
ako ti bas treba screenshot, imam ti ja jednu aplikaciju koja sluzi smao za screenshoot-ove..
Sto se tice onon QUICOFFICE-a; problem se jako lako rijesi tako da posebno instalirate Quick Office v1.04 (v1.08 ne radi na SX1), posebno QuickPoint i posebno QuickSheet.
Sve mozete skiniti na www.aivanet.com
maraschino - PTICICA
@alcatraz
![]()
maraschino - PTICICA
Wow, alcatraz, ova stranica ti je divlja. Thnx for the info![]()
Odlično alcatraz!!!!![]()
Hmm, trebali bi neki popis dobrih linkova napravit
svakako, svaki koristan link je dobar link...
mada stvarno mislim da je daleko najbolji sadrzaj na aivant.com - to je moje misljenje; no mozda samo do sada nisam naisao na bolji![]()
maraschino - PTICICA
Pozdrav! Tko zna kako da instaliram zadnju verziju FW 12? Skinuo sam ju sa siemensovog sajta i točno slijedio upute. Skinuo sam verziju za moju vrstu softvera( internacionale). Ugasio mob. POkrenuo instalaciju na PC-ju. Prikopćao mob na USB kabel. Upalio ga s pritisnutim jojstikom. I sve ok. Krenuo korak dalje. Piše da trži mobitel. I onda kaže da moba nema. I u zagradi piše(9). Pomoć!
Da li je komp skuzio mobitel i da li si u tom trenutku instalirao supplyane drivere koje je napravio setup u istom direktoriju gdje ti je instalacija? U svakom slucaju, PC ti je trebao nakon sto si pristekao mob na usb skuzit device i prijavit da ga je nasao nakon cega moras instalirati drivere... Tek tada mozes na sljedeci korak.
Zadnji uredio CeLL : 20-07-2004 u 09:56
Da prepoznao je novi uređaj. Samo njih nisam instalirao. Jer iskreno ni ne znam da ih imam. VAljda su na CD-u koji sam dobio s mobom. Probat ču tako. Samo mi sad više PC ne govori da je pronašao nivi hardwer.
aaaaa našao ja drivere. Idem probat. Hvala CeLL!
@sjena5
http://www.siemensfreaks.com/NOVI1/htm/temp/sx.htm
I nemojte ovdje raspravljati o tome, pa tema je sx1 aplikacije...
Postoji cak tema v12 otovorena...
Hvala lijepo
maraschino - PTICICA
ajde ako neko naleti na programcic kojim se mogu slati flash smsovi bio bi zahvalan....
Poslao: alcatraz
ajde ako neko naleti na programcic kojim se mogu slati flash smsovi bio bi zahvalan....
Ahm... može lagano offtopic objašnjenje: što su to flash sms-ovi?![]()
To su ti poruke koje se pojave odmah na ekranu i ne ostaju spremljene u mobu. Također, ne pokazuje broj s kojeg je poslano
E bas tako,imao sam to na sl-45,pitam se bi li taj java program radio i na sx-u
@Hrc
na žalost pokaze broj s kojeg je poslano. Naime, ako odes u inbox tamo stoji poruka i broj s kojeg je poslana. Tako je na x45 i novijim, a na x35 misim da nema broja (ali nisam 100% siguran).
@Fresh-Ki
to su ti iste poruke kao kad recimo uucas kod za pregled stanja na racunu (ako si simpa ili vip me korisnik)
@alcatraz
probaj taj java midlet na sx1. ili ce raditi ili nece. ne mozes nista zeznuti...
maraschino - PTICICA
probao sam,neradi.Kaze corrupted jar file.....
onda ne moze raditi u sx1...
probaj malo potraziti po webu, mozda ima neka sis ili jar aplikacija bas za smartphone-ve
maraschino - PTICICA
Ima li neko od vas PhotoArt,ali full verziju???
Ja sam skidao do sada sve demo verzije,a program mi se strasno svidja.
http://a3650gabika.atw.hu/Poslao: Pinocio
Ima li neko od vas PhotoArt,ali full verziju???
Ja sam skidao do sada sve demo verzije,a program mi se strasno svidja.
Zadnji uredio alcatraz : 01-08-2004 u 22:41
Bookmarks