Kak se zove? Skinuo si ga vjerovatno sa irc-a?
Kak se zove? Skinuo si ga vjerovatno sa irc-a?
Nije mi ga bad skinut jel imam DSL. al bi volio da znam site s kojeg si ga skinuo(na irc-u se bas ne snalazim najbolje).
E da to sam napisao da vec imam i kad pokrenem tu msi filu to instalira pomocu tok .NET FRAMEWORKA al mi nece radit, kazemi cannot find input fille il tak nesto...
Evo skuzio sam. svejedno hvala na trudu!
Momci,daj pomozite i meni.Ja nikako da skinem taj .net kad ih ima milion.Skinuo sam converter,Fakeman salji dalja upustva: gde TACNO skinuti .net i kako sve to pokrenuti tj. preskociti probleme koje si ti imao!? HVALA!!!
Trebas nac program .NET FRAMEWORK. imas ga na bugovom dvd-u, ak ti se neda skidat s neta. a ak ga nemres nabavit skii ga s neta besplatan je pa ga lako mozes skinut jedino je problem sta zipan ima 10mb. onda kad ga nabavis i instaliras lako instaliras i taj converter. ak treba jos nesto objasnit javi.
E da zaboravio sam jos rec da je taj bugov dvd iz 5 il 4 mjeseca.
Cemu sluzi i kako se koristi mini GPS-om na N6600???
Ma program je za qrac. Pogledaj detaljnije ovdjePoslao: Brunek
Cemu sluzi i kako se koristi mini GPS-om na N6600???
http://www.psiloc.com/?id=prod&nrp=44
jel ima neko mozda mobiclip verziju koja radi na sx1. Meni moja javlja da telefon nije podrzan. ak neko ima bilo bi lijepo od njega da mi posalje na marko.maric@biomax.hr
poslano...
sam ti posla player, konverter si skini sam, jer je on nekih 20-ak MB
maraschino - PTICICA
imam konvertor. puno hvala, sve ok radi. nego ima jos mozda neko verziju za sx1 i photoaccute, program je predobar al izgleda d radi samo na noki
probaj potraziti na www.aivanet.com/en
maraschino - PTICICA
jel ima jos koja dobra stranica za skidanje programa osim www.aivanet.com/en?
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
vjerovatno ima, ali ovo je jedna d boljih
maraschino - PTICICA
jel ima neko quick word za sx1 il bilo sta za pregledavanje doc datoteka. na aivanet-u ima samo za nokiu. i takoder ak neko ima doom jel mi ne rade ovi sa aivanet-a.
ma to ti je isto. imam ja sa crackom, daj mi mail pa cu ti poslati sve...
maraschino - PTICICA
dosta se pricalo o filmovima na sx-u pa me zanima koji je player bolji:smartmovie,mobiclip ili PVvideo?
smartmovie je odlican. mozes upload-ati i subtitlove i dobar je jos zato sto je puno jednostavnije konvertirati film nego u mobiclip-u, a pvvideo mi je bezveze u usporedbi s ovo dvoje
maraschino - PTICICA
ok hvala
evo marko.maric@biomax.hr e i ak imas nesto za pdf bi bilo super
poslano![]()
maraschino - PTICICA
a koju vrstu videa podrzava sx1. 3gp ili nest drugo
Bookmarks