3a Tmr HVALA za one aplikacije quickword radi njega sam isprobao a zar stvarno da instaliram theft alert,pa baš ne razmišljam tak da bu mi neko ukrao mob. daj ako možeš pošalji mi na mejl "forward" to bi mi fakat trebalo! damir10000@hotmail.com
Malo offtopic. Ovaj tjedan sam na praksi u Siemensu i kad sam prvi dan došao mislio sam sad će me sa svih strana obasipat Siemensima kad ono od jedno 20 ljudi koje sam vidio/razgovarao ima nokije. Nisam mogao vjerovati.
vidim da ste nesto pricali o theft alertu, ali niste dovrsili... naime, prekopiram ta.app i jos uvijek me trazi da aktiviram theft alert! u cemu je fora ako netko zna??? kako to crackirati?
taj slovoed v1.1 je mrak! s tim, da ima dvije verzije, full (manja) i extended (veca po kb samo)... zna netko u cemu je razlika? osim da je jedna manja, a druga veca!!!
Poslao: vrag vidim da ste nesto pricali o theft alertu, ali niste dovrsili... naime, prekopiram ta.app i jos uvijek me trazi da aktiviram theft alert! u cemu je fora ako netko zna??? kako to crackirati?
kaj imas ti trenutno instalirano na nokiji... koje su ti aplikacije koje su stalno tu???
Trenutno imam:
Photographer (obavezno)
Album
FaceWarp
SmartMovie
SlovoEd
PowerLock
BCalc (na žalost još nema cracka)
AppMan
eFileManager
Total IR Remote
Screen Capture
ne!!! theft alert ne moras maknuti rucno. deinstaliras ga iz njega samoga. Dakle, uđes u theft alert, klines options i onda uninstall.
to je zastita da ti ga nebi skinia netko drugi bez tvog odobrenja. Jer treba ukucati sifru da bi usao u sam program. Meni je super ta aplikacija...
ovo su aplikacije koje ja imam trenutno instalirane:
blacklist
powerlock
screen taker
seleQ
bug me
smart movie
theft alert
quickword
fs caller
slovo ed
blzinstapp
handy remainder
cekaj vrag? ti si dakle pokrenua theft alert na n6600
onda ga registriras (ako je crackiran) tako da odes pod registration i upises bilo koji kod. npr 1234 i onda ok
To je to
jesam, ali ne iz prve... prvi puta kad sam pokusao pokrenuti srusio mi se... tek iz druge ili trece... ali ne prima crack... prekopiram ta.app, i upisem bilo koji key, i kaze da ga jos uvijek nisam aktivirao i da mi mob nije siguran...
pa kad sve napravis i odesis u theft alertu. mislim definiras poruku i brojeve na koje da ti se salje sms, onda moras klikniti na Theft protection i odaberes Activate... Inace nije ukljucen
Power lock ti je screensaver... Jednostavan i meni se sviđa... I besplatan
ali, ne radi mi photographer v2.4... kopiram .app i .dll u direktorij, i nista, kad upisujem licence kod od 12 znamenki, neki koji mi padne na pamet, kaze da nije dobar... znaci da nije crackirano... ili nesto krivo radim?
Bookmarks