Ponuda koju ću definitivno propustiti.
Detalji i ponuda uređaja.
Postajete li Simpa korisnik, dobit ćete 500 kuna na računu*:
početnih 20 kuna Simpa računu
40 kn mjesečno tijekom sljedećih 12 mjeseci
a tu je i 30 kn dobrodošlice koje ćete dobiti kada ispunite Simpa registracijski listić
* Novi korisnici ostvarit će pravo na 500 kn na svom računu samo ako se registriraju i ostvare prvi poziv do 30.4.2006.
----------------------------------------------------------------------
Ukoliko ste već Simpa korisnik, dobivate 480 kn na računu:
40 kuna mjesečno tijekom narednih 12 mjeseci.
Simpa Start paket s uključenih 100 kuna na Simpa račun (početnih 20 kn + 10 kn mjesečno sljedećih 8 mjeseci)
Ponuda koju ću definitivno propustiti.
mozda za vas ponuda i nije nesto, ali znam hrpu ljudi koji ce ju najvjerojatnije iskoristiti... nije nesto posebno, ali nije ni tak lose...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Pa ima, svaka ponuda ima svoju ciljanu klijentelu. Ali meni je više muka od ovakvih ponuda u nedostatku nekih boljih.
Opetovano ponavljam, mislim da je ponuda 6230i skoro pa najbolja u RH. Za 1900kn dobiješ heben mob, SIM i 500 kuna. Ostatak ponude je mizeran, ali ovu Njoku bi trebalo bocnuti. Ja trenutno nemam love, ali da imam, kupio bih je!
Nevjerojatno je kako je i ova ponuda (kao i ostale) nevjerojatno nevjerojatna!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
znači ja dofuram pr. Alcatel OT i uzmem pr Nokiu za 1900kn i dobijem 480kn natrag?
Izvorno postao Drug Mile
....................![]()
ja mislim da je dobra ponuda. nigdje ne pishe da mob treba biti ispravan, pa onda kupiti od nekoga stari mob koji neradi za 20-30 kn i uzeti si mobitel dosta jeftinije i zadrzati stari mobitel, pa ga poslije prodati i jos jeftinije...
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
vec su stvarno dosadni i predvidivi.
ajd pogledajte koliko morate platiti samo za v3 pink! ŽIVO SRANJE!!!
Neznaju kak bi okrenuli ljude da nasjednu na njihovu darežljivost!
ponuda ko ponuda - samo se trude ljude vezati na sto duze vremensko razdoblje .
...izbor mobova - (-1)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
izbor mobitela 0 bodova,ponuda = katastrofa, još jedna u nizu
Najjači su kad stave nokiu 6230i u akciju a mob je izašo prije više od dve godine,valjda ih niko neće.
Kolko ja znam taj mobitel je izašao prije godinu dana. Ti valjda misliš na 6230, ovo je 6230i.Izvorno postao M A R I N
uzimam 6030..definitvno.
al kakvi su uvjet da mora biti stari broj?
jel smije na taj stari stizati vec neki iznos od prije?
Pa očito da smije kad nije ništ navedeno.Izvorno postao khideg
Ja možda uzmem na čekove 6230i, fakat mi zazubice rastu jer znam da je mob ludnica, a čime je sve opremljen...IC, BT, MMC, radio,stereo sluške,heben zvučnik...Izvorno postao khideg
Ja imam problem jer primam po 15 kuna mjesečno na postojeći Simpa račun, pa ne znam kakva su onda pravila igre.
ponuda je bez veze nista novo osim 6230i a ostalo su stari kompleti po starim cijenama uz 500kn na racun kroz godinu dana sto operaterima i nije neki izdatak!!!
vise manje ljudima je to poticaj da obnavljaju racun godinu dana i da ga koriste!!
Evo još jedna navlakuša za korisnike. Vi samo pričajte po visokim cijenama a mi vam darujemo besplatne kune.
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-50-00-00.asp
Izvorno postao jay
Stari tu imas pravo!!!![]()
Ovo je znak da se manje trosi na T-mobile mrezi, razlog mozda svi znate.
Evo meni jos 2mj. do isteka kartice T-mobile i onda Adiossss u skoljku tameeeee![]()
![]()
![]()
to nije biolo navedeno ni u proslij akciji,pa kad sam doso, to se nije smilo...Izvorno postao ojpi
e pa tako i ja, a u prosloj akciji kad sam htio staviti na postojeci broj gdje vec nesto stize, kazu ne mozes,pa sam onda moro staviti na novi broj...trebalo bi se ovo raspiati u sluzbi za korisnike.Izvorno postao Mobyy
Bookmarks