nisam siguran, treba pogledati mapu seemova... krajnja solucija je da flexaš ponovno mobitel sa nekim drugim flexom...
mapa seemova
Radi se o motoroli v525@600.
Napisem poruku.
Stisnem OK.
Imam za birat: Izrada stavke (ili na engleskom one time entry) i ako idem prema dolje odmah sam u imeniku.
Izaberem izrada stavke.
Trebao bih upisati broj i stisnuti ok i jos jednom stisnuti slanje.
Ja ne mogu odmah upisati broj nego kako pisem broj pise mi slova. Znaci nakon izrada stavke meni kad tipkam upisuje slova a ne brojke. Tada moram pritiskom na ljestve promijeniti na mi pise brojke.
Zna li tko kako ovo rijesiti, mozda u nekom seemu?
nisam siguran, treba pogledati mapu seemova... krajnja solucija je da flexaš ponovno mobitel sa nekim drugim flexom...
mapa seemova
Flex je Se6452AXXP10F9.
Skinuo sam ga s BlueDevilove stranice.
onda nebi trebao imati problema jer sam ja koristio dosta dugo taj flex i nisam imao takvih problema!
napravi backup i ponovno flexaj mob sa tim ili nekim drugim flexom...
Znaci ne zna se gdje se to moze naci u seemovima?
neznam, ak nema u mapi onda samo flex...
Ako si prebacio Entry Mode na Numeric trebao bi ti od tad svaki put kad uđeš u to dati upis brojeva, a ne slova. Čudno. Nikad imao, kad prebacim Entry Mode na Numeric uvijek mi ostane tako.
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
Stisni tipku i zadrži ju pritisnutu 1-2 sec pa će se prabaciti na pisanje brojeva. Bolje je da pokušaš u meniju primijeniti Entry method (ili tako nešto) u brojeve.Izvorno postao Nrg85
To je česta pogreška na mnogim FW za tripletse: kad jednom smrdaš entry mode, onda ti stalno baca taj pogrešni mod upravo u to polju za broj telefona. Čini mi se da je imalo veze s posljednjim načinom rada u poruci ili u tom polju, ne sjećam se.
Ako staviš novi flash, moralo bi raditi ispravno. Samo potom pazi da više ne promijeniš način unosa u tom polju da ga opet ne zapamti.
prebacis na brojke i kad drugi sms saljes opet ista stvar...ja sam isti slucaj imao i nisam nasao rijesenje preko seema..(premda se nisam bas ni trudio previse). Promijenio soft i rijesio problem.Izvorno postao Pila
Di da tocno nadjem u meniju Entry method za promijenit?
Sta ne zna nitko?
u postavkama poruke, recimo kad pišeš Novu, stisni menu i imaš entry method
A da probaš puknut samo 032 seem od neke V525@V600 koja radi ok. Možda upali.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Neka netko stavi naj seem ako ima.
2 Inovator:
Kad to mijenjam mijenja mi se kako cu pisati poruku a ne kad ju saljem i tipkam broj.
Evo ti moj orginalni seem. Ništa nije dirano, to mi je iz backupa.seem 032
Hvala.
10 znakova.
I, jel pomoglo?
Bookmarks