Kad smo kod spaljenih crtića, jel netko gledao Invader Zim? Smrt, to bi se tebi svidlo, a možda bi se i avatar našao![]()
Kad smo kod spaljenih crtića, jel netko gledao Invader Zim? Smrt, to bi se tebi svidlo, a možda bi se i avatar našao![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Nisam gledo, al sam bacil oko na googlu, zgleda bolesno crtic, al za likove meni su drazi 3D modeliraniIzvorno postao Ch3lawy
Hehe, pa bas dobro zgleda, dvoje spojenih u jednoIzvorno postao fly_nan
Hmm Lucas Arts, mora da je spaljevina, moram si to skinutIzvorno postao V3rt!g(o)
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
god damn!? nisi to igral????Izvorno postao Smrt
mrš na torrent![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
evo ja imam novi avatar)))
dobar jeIzvorno postao mala
![]()
Eh hebiga nisam, al bum zdaj kad ju skinemIzvorno postao V3rt!g(o)
@Fly_NaN
Odlican avatar![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
i opet novi avatar al je glupo ,ne kuzi se dobro sve...a bas je mali cakani..da su bar malo veci avatari![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Evo, tu ti se malo bolje vidi, iako nije bas isti, ovaj je s dudicomIzvorno postao mala
Pa ak ti se svida, mozes si stavit tog...
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
2 peky: tvoj je dobar![]()
Bookmarks