Okej, 51 post. Zašto ne mogu mijenjati avatar? Ili sam nešto krivo shvatio...![]()
Dajte ljudi znate koliko je za mene 51 post van chataonice?!![]()
Okej, 51 post. Zašto ne mogu mijenjati avatar? Ili sam nešto krivo shvatio...![]()
Dajte ljudi znate koliko je za mene 51 post van chataonice?!![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Mislim da je to zato što si imao premalo postova u predugom periodu...Saš se morat ponovo registrirat... Dude...
![]()
moraš imat 50 postova a ne 51...jbg...ode vlak![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
izgleda da se vratio, opet ima 50Izvorno postao V3rt!g(o)
Pa odeš: kontrolna ploča -> izmjeni avatar -> Upload an Avatar From Your Computer (ako ti je na kompu, ali pazi da je 65x65pix) i Stisneš spremi promjene...
Makar sumnjam da je stvar u tome što je friš napiso, premalo postova u predugom razdoblju...
BTW: imaš samo 50 postova, a ne 51!!![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
dŽizS :throw:
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Pa čovjeku treba objasnit... Koliko vidim promjenio je "podatke" al avatar nije... mislim stvarno...Izvorno postao fly_nan
Možda je zaboravi kako to ide...![]()
![]()
Hvala ico, sad se uopće ne osjećam retardiranoIzvorno postao Ico86
ma znam ja kako se mijenja avatar (kao što vidiš, već sam to jednom prije napravio), ali ove opcije za upload vlastitog uopće nije bilo.
I da, sad me zanima di je nestao taj jedan post... hmmm... Ako ga tko nađe nek javi
No izgleda da je bila stvar u forumu jer sad mogu mijenjati, ili se našao neki dobronamjerni mod i sredio mi to.
Uglavnom, ajmo lagano na posao![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Sorry, nisam htio da tako ispadne...
Al eto, glavno da sad radi...
Baš me zanima kakva će ti bit avatar...![]()
Krajst, Ićo, ti si ga fakat zabrijao! Don't u think, da sam se možda za-je-ba-va-o?Izvorno postao Ico86
![]()
ZeroBravo ima LUUUD avatar... baš je fora...
Očito mu je bilo dosadno kad ej izabrao takav avatar...![]()
Svaka čast...![]()
A znaš da naš ico sve shvaća ozbiljnoIzvorno postao frish-KI
Tako neće dugo izdržati na forumu...
Nou vej!Izvorno postao frish-KI
![]()
Nema veze, neka onda stoji stari avatar.
Pričekaj malo, dok se baza osvježi, možda već idući dan budeš mogao.Izvorno postao Ch3lawy
zerobravo, hehee..![]()
jel valja?Izvorno postao points
![]()
![]()
Kako ne valja? Naravno da valjaIzvorno postao zerobravo
![]()
Bookmarks