da.. ima novi avatar... al nešto mi je mračan...
nego mene muči, kako to da ti nisi skupio 50postova a imaš "vlastiti" avatar...
da.. ima novi avatar... al nešto mi je mračan...
nego mene muči, kako to da ti nisi skupio 50postova a imaš "vlastiti" avatar...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
imala sam 2 slike manje od 5kb, jedna je bila ova a druga jezik probijen iglom i krv tako da sam se ipak odlucila za ovaj
btw evo celavi jos samo4 pametna posta i imas svoj avatarpa nije to tako puno
smislit ces ti neku pametnu
![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Pa smanji...ak ne znas, a imas neku dobru kaj bi si stavila, digni ju nekam, pa daj link, budem ti ja...ak oces...Izvorno postao malena01
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
ma znam ja to smanjivat sam kaj mi se nedaIzvorno postao user_name
lijena sam
budem jednog dana
tnx enivej![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Izvorno postao Ico86
e da si slusao na kavi kad je rekao da prije je imao vise postova i taj avatar-postovi mu se ''smanjili'' a avatar ostao![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Mislim da sam imao oko sedamnaest bilijardi postova onomad, ali svi su bili u Chataonici i Cafeu pa kad se isključilo brojanje postova tamo... odošeIzvorno postao mala
A da ne spominjem da sam svojedobno bio i moderator u chataonici, ali imao sam politiku apsolutne tolerancije i na offtopic i na glupiranje (na to sam skoro imao i monopol) pa se nije primijećivalo da sam ovlašten.
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Okej, 51 post. Zašto ne mogu mijenjati avatar? Ili sam nešto krivo shvatio...![]()
Dajte ljudi znate koliko je za mene 51 post van chataonice?!![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Mislim da je to zato što si imao premalo postova u predugom periodu...Saš se morat ponovo registrirat... Dude...
![]()
moraš imat 50 postova a ne 51...jbg...ode vlak![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
izgleda da se vratio, opet ima 50Izvorno postao V3rt!g(o)
Nou vej!Izvorno postao frish-KI
![]()
Nema veze, neka onda stoji stari avatar.
Pričekaj malo, dok se baza osvježi, možda već idući dan budeš mogao.Izvorno postao Ch3lawy
zerobravo, hehee..![]()
jel valja?Izvorno postao points
![]()
![]()
Bookmarks