uuuuuu,predobar je....koliko ks ima motor?
uuuuuu,predobar je....koliko ks ima motor?
Mislis na motor il na zemsku na motoru?Izvorno postao smogovac
Mene vise zanima kolko ona moze broj okretaja podnjeti![]()
Mala dobar avatarcek![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
to je brijem honda hornet 600 ili 900 a takvu moj tata ima (moram se pohvaliti)a konja brijem oko 100
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Evo ja sam zmenil svojeg, ovaj je mojih ruku djelo, oznacava ono cim se bavim.
Prava je steta jedino kaj smijemo imat tak MALE avatare, moram uloziti protest protiv toga, ni na jednom forumu nisu tak mali, bar da su 100x100 i do 19 Kb!!!!!!!
A i predlozil bi da se mogu imat u potpisima slikice![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
bilo je več rasprave o tome, nebu prošlo
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pa uz malo truda dal bi se nac dobar omjer koko postova moze biti po stranici te velicine avatara, mislim da to u pravilu nebi usporilo rad, odnosno otvaranje stranica.Izvorno postao V3rt!g(o)
Jednom kad browser ucita slikice odnosno avatre, drugi put kad posjetis forum ne ucitava ih nego ih vadi iz browser temporary foldera.
Ista stvar bi bila i s slikama u potpisima, s tim da bi ja onda jos dodo da si svaki clan moze u kontrolnoj ploci upaliti ili ugasiti prikazivanje slika u potpisima i avatare, to bi bilo za one koji su jos uvijek na modemskoj vezi da im se ne usporava ucitavanje stranica.
Voila rijesen problem!!![]()
Kao što je već rečeno, neće proči. Bilo je već diskusija o tome. A što se tiće dodavanja opcija u CP, ovo je gotov forum i teško da će se netko sjetiti dodavati nove opcije u njega
Izvorno postao Smrt
onda bi se sto godina otvarala strana...![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks