nemoze se to napraviti, pito sam ja vec capana
i ja sam za
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
nemoze se to napraviti, pito sam ja vec capana
sve se može kad se hoće![]()
bio ti je bolji prošli avatar...Poslao: andrea
i ja sam za
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...evo ja promjenio...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
dobar je ,veselo izgleda....![]()
a ****** htijela sam onu vatricu kaj se miče, ali je prevelika...pa sam uzela ovo...nisam ni ja full zadovoljna...Poslao: whiteboy
bio ti je bolji prošli avatar...
dmi- ovaj tvoj novi avatar....to je slika iz mladosti ili?![]()
Kako bi ja mogao promijeniti svoj avatar u nešto što nije na onom popisu debilnih sličica? Vidim da mnogi imaju nešto sa strane. Ko će biti dobra duša i 1337 h4x0r i objasniti mi?![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
mislim da ne možeš dok ne postigneš određeni broj postova. ali ak imaš vezu....![]()
200 postova i tu si...
@andrea - pa baš i nisam toliko plavokos al' s druge strane - uhvatila me nostalgija (a ti se misli kakva)...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Imam sa vajtbojem strastvenu vezu jel može to?![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
znači ima već par sjedih.....hehePoslao: dmi
200 postova i tu si...
@andrea - pa baš i nisam toliko plavokos al' s druge strane - uhvatila me nostalgija (a ti se misli kakva)...![]()
Poslao: Ch3lawy
Kako bi ja mogao promijeniti svoj avatar u nešto što nije na onom popisu debilnih sličica? Vidim da mnogi imaju nešto sa strane. Ko će biti dobra duša i 1337 h4x0r i objasniti mi?![]()
Mislim da to znaci 'Mobil Insider' pisano u nekom hakerskom obliku ili tako necemu...
Forumaš godine :)
Pa moraš imat 200 postova,ak si to štel pitat...Poslao: Ch3lawy
![]()
Zadnji uredio tomo : 14-01-2004 u 08:47
Mozda sam ja izvalio glupost lol![]()
Forumaš godine :)
Tomo ja apsolutno nemam pojma zašto si ti napisao ovo što si napisao
tenks svejedno na pomoći (onima koji su uspjeli napisati nešto smisleno)
...nemam ni ja ,al postavi kompliciranije pitanje pa ču ti odgovorit....![]()
tebi je to strastveno?? E buraz morat ćeš se malo više potrudit...Poslao: Ch3lawy
Imam sa vajtbojem strastvenu vezu jel može to?![]()
Ništa od avatara!
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
........popusti čoeku.....
smješan si nema šta!Poslao: sezam-picika
Mozda sam ja izvalio glupost lol![]()
![]()
nije to do mene...Poslao: tomo
........popusti čoeku.....
Izbrisan mi je post?!?
Za svaki slučaj da ga nisam ja dobro postao iako sam dosta siguran da jesam, repetirat ću se:
Tomo:"...nemam ni ja ,al postavi kompliciranije pitanje pa ču ti odgovorit...."
Ja:"Koja je tajna tvog uspjeha sa ženama?"
...oblače se slično pa razmjenjuju savjete...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ouch
Tomo je in touch with his feminine side el?![]()
@ćelavi....ofcourse
@dmi....hebiga,net virus....![]()
Bookmarks