nema ga u imeniku, bas cu nazvati
@wb...
@sezam....hvala,ideju realizirali Nered i ja
nema ga u imeniku, bas cu nazvati
ali coma nemoj dugo s njom razgovarati jer će neki biti ljubomorni.
dobar grah daleko se čuje
daj bar posalji sms ciji je to broj
nije fora nazovi sam odvalit ces se od smjeha koja je sad poruka na sekretarici![]()
...i jesi zval.....
nisam, bojim se
ti da se bojiš...daj ne hebi.....
odlicna je fora na sekretarici![]()
![]()
pa dobro, mislim jesam faca, ali ovo je jace od mene
jel se može sad zvati, mislim, nije prekasno, ne?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma nije ostavljena je poruka na faxu.
ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee od 0_25
floorkilla vidim da imaš novi avatar? to si ti?
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
@TOMO
Meni kaze nepostojeci broj!
Forumaš godine :)
Barem sam imao 'hrabrosti' nazvati![]()
Forumaš godine :)
sezame,skidam kapu......svaka čast,coma nema muda ni to napravit...........kaj misliš da sam svoj broj stavil....ghebote nebi mogel zaspat od zvonjave.....al nema veze oglasni prostor je prodan wb-u..........
![]()
onda me počni oglašavat!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
....evo još malo,samo da stavim broj moba,he he![]()
stavi ga i izbrišem te s interneta![]()
da srečo, to sam jaPoslao: andrea
floorkilla vidim da imaš novi avatar? to si ti?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Poslao: whiteboy
stavi ga i izbrišem te s interneta![]()
...tvoj broj cipela hebote....36
hebote, doktor će ti reči kad te vidi u traumi - aaa, ovo na licu vam je otisak cipele broja 42!![]()
...ha,ha.....pa kaj nosiš 42...
......
Bookmarks