Hmmm... a kojiIzvorno postao Ch3lawy
oćeš ostaviti sliku?
![]()
![]()
![]()
Hm... nije skalp bio u igri, već jedan drugi dio tijelaIzvorno postao observer
![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Hmmm... a kojiIzvorno postao Ch3lawy
oćeš ostaviti sliku?
![]()
![]()
![]()
now...thats disgusting!!!Izvorno postao a.k.
![]()
![]()
![]()
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izvorno postao V3rt!g(o)
No, this is disgusting:
Izvorno postao Ch3lawy
![]()
Upravo to a.k., ne želim niti pomišljati koji drugi dio tjela.
A sada za ozbiljno, jel ne mislite da ste već otišli fanj u off???
'Ajde djeco...molim malo reda...nemojte da vam ja počnem sada komentirati vaše avatare![]()
![]()
![]()
Gle, ti se zabavljaj na svoj način, ja ću na svojIzvorno postao a.k.
Al okej fakat dosta oftopiqa.
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Nego, primijetih da malena ima novi avatar pa me zanima kako je riješila problem koji i mene muči već par mjeseci - kako si zaboga natukla 50 postova?!![]()
Izvorno postao Ch3lawy
čuj ja pitam pametna pitanja i pridonosim zajednici![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
da.. ima novi avatar... al nešto mi je mračan...
nego mene muči, kako to da ti nisi skupio 50postova a imaš "vlastiti" avatar...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
imala sam 2 slike manje od 5kb, jedna je bila ova a druga jezik probijen iglom i krv tako da sam se ipak odlucila za ovaj
btw evo celavi jos samo4 pametna posta i imas svoj avatarpa nije to tako puno
smislit ces ti neku pametnu
![]()
Pa smanji...ak ne znas, a imas neku dobru kaj bi si stavila, digni ju nekam, pa daj link, budem ti ja...ak oces...Izvorno postao malena01
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
ma znam ja to smanjivat sam kaj mi se nedaIzvorno postao user_name
lijena sam
budem jednog dana
tnx enivej![]()
Izvorno postao Ico86
e da si slusao na kavi kad je rekao da prije je imao vise postova i taj avatar-postovi mu se ''smanjili'' a avatar ostao![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Mislim da sam imao oko sedamnaest bilijardi postova onomad, ali svi su bili u Chataonici i Cafeu pa kad se isključilo brojanje postova tamo... odošeIzvorno postao mala
A da ne spominjem da sam svojedobno bio i moderator u chataonici, ali imao sam politiku apsolutne tolerancije i na offtopic i na glupiranje (na to sam skoro imao i monopol) pa se nije primijećivalo da sam ovlašten.
Okej, 51 post. Zašto ne mogu mijenjati avatar? Ili sam nešto krivo shvatio...![]()
Dajte ljudi znate koliko je za mene 51 post van chataonice?!![]()
Mislim da je to zato što si imao premalo postova u predugom periodu...Saš se morat ponovo registrirat... Dude...
![]()
moraš imat 50 postova a ne 51...jbg...ode vlak![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nou vej!Izvorno postao frish-KI
![]()
Nema veze, neka onda stoji stari avatar.
izgleda da se vratio, opet ima 50Izvorno postao V3rt!g(o)
Pa odeš: kontrolna ploča -> izmjeni avatar -> Upload an Avatar From Your Computer (ako ti je na kompu, ali pazi da je 65x65pix) i Stisneš spremi promjene...
Makar sumnjam da je stvar u tome što je friš napiso, premalo postova u predugom razdoblju...
BTW: imaš samo 50 postova, a ne 51!!![]()
![]()
dŽizS :throw:
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Pa čovjeku treba objasnit... Koliko vidim promjenio je "podatke" al avatar nije... mislim stvarno...Izvorno postao fly_nan
Možda je zaboravi kako to ide...![]()
![]()
Hvala ico, sad se uopće ne osjećam retardiranoIzvorno postao Ico86
ma znam ja kako se mijenja avatar (kao što vidiš, već sam to jednom prije napravio), ali ove opcije za upload vlastitog uopće nije bilo.
I da, sad me zanima di je nestao taj jedan post... hmmm... Ako ga tko nađe nek javi
No izgleda da je bila stvar u forumu jer sad mogu mijenjati, ili se našao neki dobronamjerni mod i sredio mi to.
Uglavnom, ajmo lagano na posao![]()
Sorry, nisam htio da tako ispadne...
Al eto, glavno da sad radi...
Baš me zanima kakva će ti bit avatar...![]()
Krajst, Ićo, ti si ga fakat zabrijao! Don't u think, da sam se možda za-je-ba-va-o?Izvorno postao Ico86
![]()
Bookmarks