guba... nakon što si u 3 minute promjenila 3 avatara...Čist ok... samo nisam zamjetio da imaš zelene oke... ili možda griješim...
![]()
PS: onaj prvi, ona neka životinjica je bila skroz zanimljiva...![]()
![]()
evo moj novi avatar![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
guba... nakon što si u 3 minute promjenila 3 avatara...Čist ok... samo nisam zamjetio da imaš zelene oke... ili možda griješim...
![]()
PS: onaj prvi, ona neka životinjica je bila skroz zanimljiva...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
imam zelene ali neka zmazana zelena,jedino se dobro vidi kad si popijem onda se sjaje
evo vise ne mjenjam![]()
Zadnji uredio mala : 03-09-2006 u 16:28
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
mala ja mislim da tebi najbolje odgovara ovaj avatarIzvorno postao mala
![]()
evo odabrala sam sebi svogana neko vrijeme
![]()
;d ;d ;d ;d ;d ;d ;d ;d ;d
što kažete na moj avatar![]()
moj avatar pokazuje ljubav prema FF-u![]()
Evo moj novi, aj pogodite tko ga je napraviozezam se...
Da li mi trebaju neki fade-ovi ili slićno? Sada nisam ima volje raditi...
ovo ti vise slici ko "d.k."Izvorno postao a.k.
![]()
Izvorno postao kiki1989
Nije, d ima dužu crtu...
Hm hm, ova slikica mi djeluje, hm khm kak da se izrazim a da nebudem prostIzvorno postao observer
Ak moram priznat da ima ono nest u sebi![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
prpic, najbolji avatar![]()
a nikome se ne svida moj avataj![]()
Ja uzimam u obzir samo one koji su korisnici sami napravili... c/p avatare mogu pohvaliti, ali pohvala ide onome tko ga je napravio, a ne onome tko ga je skinuo sa neta...
Mene plasi.... sreca pa znam da si dobrica,inace bih bezao (zbog tvog avatara) od tebe,kao djavo od krsta.Izvorno postao mala
![]()
Izvorno postao frish-KI
pošteno![]()
A isto tako, ako ne znaš napraviti vlastiti avatar, odabir slike za avatar je isto vrlo važan... U neku ruku nešto govori o vlasniku... A najviše me zbunjuju oni članovi koji ih mijenjaju svako malo...![]()
Cuj, jedna slika, pogotovo tak mala, tesko da moze puno rec o vlasniku, pa je s toga potrebno mijenjat svako maloIzvorno postao frish-KI
@Mala
Avatar ti je onak, khm bitchy![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Ja ga nikad ne mijenjam. Mada, mogao bih ga uskoro.
Izvorno postao points
thx, al mislim napraviti jedan animirani koji ce pokazivati moje ime... bum vidli..
Izvorno postao prpic
Moj pokazuje moje ime, ali se tuže da izgleda kao da je d.k.![]()
Ali uopće nije![]()
Izvorno postao a.k.
pokazuje samo inicijale..
A trebo si staviti A.K.
pa se ne bi zalili![]()
Izvorno postao prpic
A znam, ali to onda nije pravo, i slabije bi se vidilo...![]()
mislim da bi trebali stavit da si sami stavljamo avatare i to neku pristojnu velicinu a ne bijedno ogranicit nas..
NIsam citao svih 62 stranice pa neznam zasto smo zakinuti za custom avatare pa ako se o tome raspravljalo volio bi ta me uputite u situcaiju..Stvarno me zivcira ovaj moj pingvin i zelim ga promjenit...al nema nis pametnog...
Bar nek dopuste da se povezuju urlom tako nece niti bit problem web space..![]()
Before Norris, Van Damme or Seagal there was only one master. At only 5'7" and 140pounds, he was a giant among men a living legend. Famous around the world as the greatest martial artis of the 20th century...
Bruce Lee
Bookmarks