Pa P4E pomješa si redosljed prvo ti je trebao bit' ovaj s travkom a tek onda onaj s bananom...
(tko se trave laća u banani završi)![]()
Pa P4E pomješa si redosljed prvo ti je trebao bit' ovaj s travkom a tek onda onaj s bananom...
(tko se trave laća u banani završi)![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
P4E vrati bananka jer ova travuljina radi anonimca od tebe, možeš li iskemijat da se travuljina dimi?
Može al' s pravom...![]()
bananko mi vise dosadio; bas mi je cool ovaj novi![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
i meni super izgleda
Forumaš godine :)
fora je
Konačno je vrag došao do 500-tog posta i ima svoj avatar! Bravo!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
vrag.. legendo![]()
zappan uskoro ces i ti do svog 500 tog posta pa ces moci staviti svoj avatar!![]()
Zanimaju li vas još stranice s avatarima ili koristite osobne kolekcije?
zanimaju pisi sta imas
Ako si gladan pojedi nesto
Pa zasad evo:
www.wafen.net
www.gifs-world.com/index2.htm
...kad iskopam još napišem...![]()
Evo jedne zanimljive stranice: http://www.animationer.dk/
![]()
![]()
itd...
nemojte staviti ovaj prvi morat cete ga maknuti
da da, vec je tu 600 postova... kasnim nekih dvadesetak dana sa ovom temom... no zahvaljujem na cestitkama ljudi... jedva sam cekao da stavim svoj avatar... jel vam se vrti od njega u mozgu...???
NE![]()
Samo piši! Bravo! To se traži...Poslao: dmi
Zanimaju li vas još stranice s avatarima ili koristite osobne kolekcije?![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@Whiteboy, svaka čast svima s Vulkana ali ajkuletina ti je bila masu bolja.
Mjenjat ću ga sad malo češće pa se možda na kraju i vratim na čovjekovog najboljeg (morskog) prijatelja...Poslao: miško
@Whiteboy, svaka čast svima s Vulkana ali ajkuletina ti je bila masu bolja.![]()
@Whiteboy, ajkuletina je još uvijek najbolja!
Kriza identiteta... malo mi je pesek dosadio pa sad mjenjam malo češće dok se ne nađem..Poslao: miško
@Whiteboy, ajkuletina je još uvijek najbolja!![]()
A ja ludim,nikak docekat da stavim vlastiti.
Daj,@whiteboy,vrati psica.Bas ti je lijepo pristajao.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa fali ti jos jedan post za vlastiti!
OK, evo vodeni pesek se vratio!![]()
Konacno vlastiti!!!
YEAH!
![]()
Vratio se psic,Vratio se psic!!!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks