desnik klik n avatar, save pictAs![]()
![]()
JPEG nema transparency. Moraš ga u GIF konvertirat. Ako ti je lakše, mailaj meni taj JPG, da vidimo što se da napravit...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
desnik klik n avatar, save pictAs![]()
![]()
Mea culpa, mea maxima culpa.
Thx, Tomo![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Evo Vuxs minut i trideset i dvije za riješiti o gotovo!!
Kao što tomo reče - desnik klik na slik, save pictAs![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
thx dude!!
a ak smijem saznat kak si to napravil
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
e da zaboravih imam još očica,mislim da troje sve sam ih postavljao na skuter ali ove je preteško napravit
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Super jednostavno postoji program koji je super jednostavan za takove radnjeIzvorno postao Vuxs
PhotoFiltre
George Eliot
daj ade ak ti se da imam još tri slike daj mi i od njih napravi avatar,može?
Može ali preko PM da nebudemo OFF TOPICIzvorno postao Vuxs
![]()
George Eliot
cek cek a ne kuzim kaj ste vi sad napraviliVuxsu??pa meni ej njegov avatar isti ko prije!
modza je stvar do mog monitorA?
bile su bijele crte s donje i desne strane........
.....cute but psycho.....
Prije je njegov avatar imao dvije tanke bjele crte na desnoj stranici i donjoj + imao je pozadinu u boji pozadine foruma. A ja sam to samo pretvorio u transparency tako na koju bilo pozadinu zaljepi svoj avtar samo se vide samo okice bez pozadineIzvorno postao Gruntovčan
![]()
Zadnji uredio VuKi : 24-09-2005 u 14:52
George Eliot
btw wb gle kaj mi kaze sistem kad ocu apoudat ovaj bmw gore:
????''???????You may not upload animated images
pa to znači da nemožeš uploadat animacije.....
Grunt meni najnormalnije radi. Evo upravo sam isprobao sa baš tom tvojom animacijom i radi.
EDIT: Evo dokaz:
Možda tebi ne da forum jer misli da to nije dobar avatar za tebe, da ti ne paše...![]()
Probaj s nekim drugim browserom...
Zadnji uredio whiteboy : 24-09-2005 u 17:39
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
FAAAAAAK! Sad sam spušio svoj vlastiti avatar! Jel ga ima netko u kešu da mi ga pošalje?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hehe kak na to nisi mislio????
LOL tražiš ovo heheheheheIzvorno postao whiteboy
P.S.-netko mora i doktore spašavati!!![]()
![]()
![]()
George Eliot
U kojem programu mogu resizeat gif animacije?
ImageReady ga može spremiti samo kao PSD. Photoshop samo jedan frame sprema.
Tnx Vuki!
Je, baš je LOL....![]()
![]()
![]()
Izvorno postao Gruntovčan
Baš mi i neide
sorry ali nikako da se skoncentriram.
George Eliot
Nisam ni ja našao još u kojem programu mogu resizeat gif animacije!Izvorno postao whiteboy
Ali znam u ImageReady uđeš u File i onda Save Optimized AS....
i usnimiš animaciju u koji format želiš!!!![]()
George Eliot
George Eliot
ja koristim gif movie gear za izradu i resizeanje avatara
@vuki thx , nema veze
@bd nemam pojma kaj je to , nodza je moj komp kriv, neznam zas meni nece
Bookmarks