Luud je ovaj zeko![]()
Luud je ovaj zeko![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
meni više liči na mutiranog pajceka
po čemu je moj avatar ženskat
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ma nije žesnskast nego feminizirani,na njemu su dvije osobe grle,time pokazuju da im je stalo!a znamo da muški rod se slabije odvažuje na takav pothvat!duboko u sebi nam pokušavaš nešta reći,ali ne želim ići dalje,jer je na tebi da nam sam to priznaš i prestaneš u sjeni u ormaru živjeti!znaj bez obzira na sve mi ćemo te prihvatiti,dobro većina![]()
smogy jel ti čitaš profile usera?
Na šta konkretno ciljaš, Tomo? Na tabanje, ili?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ma na niš, kolega ima 12 godina....normalno da ima takav avatar...Izvorno postao BlueDevil
![]()
tabanje?????
mali je 92 godiste!!!
ja i smogy smo isli u skolu kad je on jos nije bio ni u planu
a zenskast je jer se ovi glr i maze , nekak girl-powa dont you think?
Aaaaa... nisam vidio, sorry. Mea culpa![]()
Meni su najbolji avatari kad netko slika svoje vlastito oko za koje misli da je jako lijepo, pa ga stavi za avatar...
I ja bi takav, ali gledam u križ...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Meni su najbolji signaturi kad netko napise svoju titulu za koju misli da je jako lijepa, pa ju stavi da svi vide...
I ja bi isto ,ali sam ipak nogama čvrsto na zemlji ...
Pa daj napiši svoju titulu Grunt!![]()
Baš me zanima koja je...
BTW ja nisam nigdje napisao svoju (ako si na mene mislio)... a i da jesam i dalje sam čvrsto na zemlji jer je imam....![]()
BTW topic je o avatarima, tako da molim dalje samo o tome...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
slabo se mjenjaju avatari u zadnje vrijeme..
@grunt ma nije to titula u potpisu wb-a, kja ne viš da je to neki word .doc za download
Tako je, tomo je skužil...![]()
Inače, meni je najbolje kad se ne mijenjaju avatari, jer se ovak naviknem i članove po njemu poznajem, nit ne čitam nick kad pratim neku temu... a sam sav zbunjen kad ga neko izmjeni...
a jadan , bas mi te zao
@tomo aha,pa da,kak nisam odma skuzio , to je neki word file ... vjerovatn dipolmski il tak nesto looool
DOC = di origine controllata - u prijevodu "kontroliranog podrijetla".
To ti je naš WB - dečec plave krvi
P.S. WB, provjeri link, ne mogu skinuti taj .doc![]()
Ma još nisam skužio taj prokleti internet.... sorry...Izvorno postao BlueDevil
U stvari, download počinje lijevim klikom u kombinaciji sa još tri pritisnute tipke...![]()
malo ste se zachatali a?![]()
Hvala tomo.
Ja sam već upozorio, ali tko mene sluša...![]()
Ja mislim da Tomin avatar ima bezveznog usera![]()
heheheh dobra![]()
dobro zakaj se taj tvoj avatar ne trese opet?
maybe neki gifovi imaju određeni broj ponavljanja....meni se trenutno nii wb-ov ne tivr...Izvorno postao damgol
eh da evo jedno ON TOPIK pitanje : kad sam ja iso stavit neki animirani avatar , reko m iej lik da se nemreju stavljat animirani??
kaje to bilo?
koji lik ti je to reko?Izvorno postao Gruntovčan
Kak se ne bi mogao staviti, pa pogle mog ili od tome ili od BD-a ili goga...
Bookmarks