Kolko velik može bit avartar ?
Kolko velik može bit avartar ?
65x65
@zappan zašto mi neće kad uploadam avatar veličine 64x50(80Kb)stavit kao avatar tj. kaže da je ima više od 51000B a nisam uploadao na cafe mobil?
Vjerojatno je 80 kb preveliko za avartar...Bar je tak na drugim forumima.
Nema veze do ke avatar, on nemre biti veći od 5kB. A ako ti slika tih dimenzija zauzima 80 KILOBAJTA?!?!?!?!? ja bih rekao da nisi to baš najbolje optimizirao![]()
evo ti pa pogledaj,ajd pliz ako znaš malo mi smanji,nenađem neki CD sa Advanced JPEG compressorom
http://xthost.info/pics/Zeus%20Pan%20Olimpu1.jpg
By Anal-nog?![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ANALOG,znam da me malo sprdaš al on se tak potpisuje
Mislim da ce mi se ovaj duze vrijeme svidjati
Ako nekog bas zanima sta pise, redom: love, peace, tolerance, pa srce...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Jel imao tko ovakav kao ja... pa da ga maknem... jer poznata je to mačka sa slika...
Negdje sam je vidio al sumnjam da je s foruma... Bez brige, javit ce ti se tajIzvorno postao Krompirko
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
netko ima istog duhica ko ja![]()
vise nisam jedini duh koji hara forumom...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
evo moj avatar... ispod pise: cute but psycho
.....cute but psycho.....
@IggXy: kakav ti je ovo avatar(bradavica)?Zar je dozvoljeno stavljat takve stvari?
Vidim da su se moderatori opustiliIzvorno postao Mraz
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ne to je točka na i....to je zapravo onaj "toffife" ako bolje pogledašIzvorno postao Mraz
Reče Mujo Hasi dok pregledavaše novi KlikIzvorno postao IggXy
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
To sam ja odmah skužio.![]()
da nije neki PRIŠTIČ?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
kakav je moj?!
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
...strašan.....Izvorno postao Vuxs
stvarno strašan
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Moj je baš dobar !
I moj je baš dobar.i svi avatari su dobri i slatki![]()
moj je najsladji..........![]()
.....cute but psycho.....
Meni drugi i ne prilici!!!
Bookmarks