...pa ne treba ga ni mjenjat jer ga prepoznajemo po tom avataru...Izvorno postao kinfa
...ja sad razmišljam dal da promjenim, ali mislim da neću...ne da mi se tražit nove...
e a wb kad budeš ti promjenio avatar, ti ga nisi mjenjao već uhuhu....
...pa ne treba ga ni mjenjat jer ga prepoznajemo po tom avataru...Izvorno postao kinfa
...ja sad razmišljam dal da promjenim, ali mislim da neću...ne da mi se tražit nove...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
sad tek vidim . ??????? , pa to je Hamman-ova 5ica
svaka čast!!!
daj kaj niste svi pretjeralina ovoj temi??ima 37 stranica!!!!!!!!! pa pola kaj je ovdje napisano su "gluposti"!!!idete u neke rasprave bez veze
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
a šta bi trebali ? "gle,imam novi avatar"-"super"-"super"-"super"-"super",gle,imam novi avatar"-"super"-"super"-"super"-"super",gle,imam novi avatar"-"super"-"super"-"super"-"super",gle,imam novi avatar"-"super"-"super"-"super"-"super",gle,imam novi avatar"-"super"-"super"-"super"-"super",gle,imam novi avatar"-"super"-"super"-"super"-"super",gle,imam novi avatar"-"super"-"super"-"super"-"super".....
Pa da...Izvorno postao niten
"Imam novi avatar."-"Jeste ruzan!"![]()
|Think again.|
"-"super"-"super""-"super"-"super""-"super"-"super""-"super"-"super"
Zadnji uredio zappan : 10-04-2005 u 13:53
NISTE NORMALNI!sve oko sličice koju imate pa toliko razgovora i ovoga "super",stvarno svaka čast![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
nemojte se glupirati u ovoj temi da ne bi bilo sankcija...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
evo ja proomjenio , dobio sam dosta zahtjeva na PM i na reputaciju u vezi avatara pa reko...
Kakvih zahtjeva? Reputacija zbog avatara?![]()
pazite! .....
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da , nemoj o rep , ja sam sam to spomenuo , da sam dobio zahtjeve na PM i tako u vezi avatara pa promjenih![]()
Vrati stari, bio je vise cool![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@gruntovčan, stavrno si degutantan![]()
lol
necu
ovaj mi je drazi![]()
Strahota! A daj drugi dio slike postaj, onaj gdje se vidi ruka mlade dame (ove u plavoj majici)... Imam feeling da je na nekom zanimljivom mjestu - na jednoj od baza, možda![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
?!?
ja sam u plavoj majci
http://img136.echo.cx/img136/33/p42901431yt.jpg
Ma neeeeee! Stvarno!?!?!?!?![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
---]Izvorno postao BlueDevil
mlada dama je 19godisnjak po imenu HrvojeIzvorno postao BlueDevil
![]()
Would never guess.![]()
Ček, ček, ti si ovaj u plavoj majci?![]()
a ko je ovaj frajer s dugom kosom??![]()
![]()
Izvorno postao whiteboy
LOLL
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
na koju mislis , desnu ili ovu curu u rozoj majci?![]()
Bookmarks