Zadnji uredio Gruntovčan : 31-03-2005 u 17:08
Pogodio si,2. i 4. je ista cura ...broj?![]()
whatever
a jesi neki... jadna cura... ne smije biti prirodna dok je s tobom..Izvorno postao Gruntovčan
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
U očima im se vidi nešto veliko, nešto beskrajno... ko kad gledaš u nebo: vidiš plavo a zapravo znaš da iza nema ništa
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
LoL BDiza toga propuh...
![]()
whatever
...zavisi kao tumačiš - iza toga plavog je cijeli nepregledni svemir (ovo pišem zbog ženskog življa)...
kak nema razoke? Pa to su četri oka od jedne frendice...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...a ne prebrojao sam trepavice i mogu reći da su najmanje dvije osobe slikane...
2 oka su od iste osobe,ali 2x slikano isto oko
whatever
To su full-optional kurje oči (mentallic-plave boje)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
hahahha
pa kad se već tolko interesiram da sam uspio sparit prvi put viđene oci ...
mislim broj se nameće sam po sebi![]()
Za-bo-ga-mi-lo-ga! Dvije strane rasprave o plavom oku. Too much spare time on your hands, folks...
pa prirodna je ona samo ima malo vise stakla na sebi
sve je dobro dok nema visak plaszoke![]()
kako da uploadam svoj avatar?
imaš ograničenje u pikselima (65x65) i veličini u kb (ne znam točno koliko je, pogledaj u korisničkoj ploči) - pa kad to sve odgovara, samo ga uploadaš sa svog kompa. Naravno za avatar treba imati određen broj postova, piše ti u ovoj temi sve, malo je pregledaj...
Meni se od animiranih svidja gog-ov a od "fixnih" cyberphere-ov
(ovaj post je proizasao iz puke dosade)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...da jasno mi je zašto ti se sviđa gog-ov avatar...
...da, tako je, impresivno brzo se loadira..Izvorno postao dmi
Ako se ne varam to neki klinac pise poruke na SX1sta ne??
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
dmi daj mi neki link sa dobrim avatarima
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
...fak - nisam se tim bavio već godinu dana- potražim pa ti pošaljem...
ima čini mi se i u ovoj temi (negdje na početku) linkova za stranice s avatarima... kaj ljudi ne čitaju cijele teme?
...aha osobito kad se protežu na 34 stranice...![]()
http://www.mysmilie.de/avatare/aegypten/ ovaj je dobar sajt...kak da resajzam avatare?
whatever
...animirane na www.gifworks.com ...
...neanimirane isto ako su .gif ako nisu onda u bilo čemu što ih otvori a nije IE (meni najviše prirastao srcu je Irfanview)...
Evo jos jedan zakon sajt
http://www.wafen.net/images/avatars.html ....dosta veliki izbor animiranih![]()
Ovaj cuko mi se tak svidio...bas je cakani,kaj ne?
whatever
Bookmarks