Pogodio si,2. i 4. je ista cura ...broj?![]()
Zadnji uredio Gruntovčan : 31-03-2005 u 17:08
Pogodio si,2. i 4. je ista cura ...broj?![]()
whatever
hahahha
pa kad se već tolko interesiram da sam uspio sparit prvi put viđene oci ...
mislim broj se nameće sam po sebi![]()
Za-bo-ga-mi-lo-ga! Dvije strane rasprave o plavom oku. Too much spare time on your hands, folks...
a jesi neki... jadna cura... ne smije biti prirodna dok je s tobom..Izvorno postao Gruntovčan
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa prirodna je ona samo ima malo vise stakla na sebi
sve je dobro dok nema visak plaszoke![]()
kako da uploadam svoj avatar?
imaš ograničenje u pikselima (65x65) i veličini u kb (ne znam točno koliko je, pogledaj u korisničkoj ploči) - pa kad to sve odgovara, samo ga uploadaš sa svog kompa. Naravno za avatar treba imati određen broj postova, piše ti u ovoj temi sve, malo je pregledaj...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Meni se od animiranih svidja gog-ov a od "fixnih" cyberphere-ov
(ovaj post je proizasao iz puke dosade)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...da jasno mi je zašto ti se sviđa gog-ov avatar...
dmi daj mi neki link sa dobrim avatarima
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
...fak - nisam se tim bavio već godinu dana- potražim pa ti pošaljem...
ima čini mi se i u ovoj temi (negdje na početku) linkova za stranice s avatarima... kaj ljudi ne čitaju cijele teme?
...aha osobito kad se protežu na 34 stranice...![]()
http://www.mysmilie.de/avatare/aegypten/ ovaj je dobar sajt...kak da resajzam avatare?
whatever
...animirane na www.gifworks.com ...
...neanimirane isto ako su .gif ako nisu onda u bilo čemu što ih otvori a nije IE (meni najviše prirastao srcu je Irfanview)...
Evo jos jedan zakon sajt
http://www.wafen.net/images/avatars.html ....dosta veliki izbor animiranih![]()
Ovaj cuko mi se tak svidio...bas je cakani,kaj ne?
whatever
malo je ... feminiziran?
![]()
Bas je slatki pesek
kak mase repekom...
whatever
Kaj ti znas,mozda je kujicaa mozda...
![]()
whatever
ko? ova s gruntovčanovog avatara?![]()
da fakat , tak je ispalo
flejmka, use kvout
...spikaš ko moja mala - "bas je cakani,kaj ne?" ...Izvorno postao Flejmka5
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks