...i prirodno je, vidi se da nije fake: ima krmelje![]()
¸...što se bunite - makar je centrirano...![]()
...i prirodno je, vidi se da nije fake: ima krmelje![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
A jeste prasci...![]()
whatever
Evo vam novo oko...sad bar mozete popljuvati kad nije moje...consider yourself lucky sto vam nisam spucala par negativnih...
whatever
Malo manje rakije pit izjutra, pa neće oči bit tak crvene![]()
Darn,nemogu,to mi je navika![]()
whatever
ma baš je lijepo oko bilo flejmka...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
JE!Sad je lijepo,ha?
![]()
whatever
Ne, fakat, ono prvo oko je baš OK bilo.
Gotovo je sad...ostaje demonsko oko![]()
whatever
ma to je oko od sove... i to neke klošarske sove...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hmm..ne vidi se slika![]()
Gruntovcane kaj nema i cura na tvom avataru smedje oci?![]()
whatever
gruntovčan nisi maskaru stavio... ccc..
a joj zaboravio sam..ma to je slika s mora, isprala mi se u moru![]()
ah šta mi Pakoštane napravise![]()
sad čekam flejmkin odgovor , a idemi se vozit oko Jaruna
a nista , krenucu ja pa kaj bude![]()
Tako znaci (makar i umjetno,moze proci)...a da nema lece?
whatever
![]()
![]()
![]()
Evo kad TAKO JAKO volis plave oci...sad su komentari dobrodosli...
![]()
Slike su slikane mojim mobom tak da nisu savrsene,ali sve se vidito su oci od nekih mojih frendica
whatever
...za to je zadužen gog...Izvorno postao Gruntovčan
...fak - nemaš ni jednu razroku - gdje je tu gušt...Izvorno postao Flejmka5
![]()
U očima im se vidi nešto veliko, nešto beskrajno... ko kad gledaš u nebo: vidiš plavo a zapravo znaš da iza nema ništa
![]()
LoL BDiza toga propuh...
![]()
whatever
...zavisi kao tumačiš - iza toga plavog je cijeli nepregledni svemir (ovo pišem zbog ženskog življa)...
kak nema razoke? Pa to su četri oka od jedne frendice...![]()
...a ne prebrojao sam trepavice i mogu reći da su najmanje dvije osobe slikane...
2 oka su od iste osobe,ali 2x slikano isto oko
whatever
To su full-optional kurje oči (mentallic-plave boje)
Bookmarks