haha, kak bi se svi stiltali kad bi recimo ja promjenio avatar...
ili bilo tko od ovih 'starosjedioca' po pitanju avatara...
haha, kak bi se svi stiltali kad bi recimo ja promjenio avatar...
ili bilo tko od ovih 'starosjedioca' po pitanju avatara...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A ko bi nas onda stalno jeo?!Izvorno postao whiteboy
Zatvori vise ta usta... ili operi zube!![]()
Moglo se smanjiti bar na 100-njak postica za sopstveni avatar, mislim da je to realno !
![]()
A da...
Sta pomislite, kada vidite moj avatar...
Mislim ga uskoro mijenjati sa ovim:
Koji vam je bolji?![]()
a da umjeto njega staviš sebe i garnericu![]()
...njanjanjanjanjaaaaa...
Evo retuširah se...
Dobar, dmi
Ali i ona bifša nije bila za odbacit. I'm glad I ain't you - ne bih se mogao odlučit...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ma vid ga! Trept-trept. Cakano...![]()
lajkam.....
evo ga - ofca se vraća u velikom stilu... ovaj stripoliki avatar je preeezaaakon... dmi ->![]()
Blue stari ali novi turboCool![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Thanx y'all for noticing
![]()
sto mislite o kradji avatara? vidio sam da je ejdan decko ukrao moj avatar na jednom drugom forumu (vidim da je uzeo bas od mene jer je tocno srezan kao moj, a nemoguce da 'slucajno' isto tako srezao ga)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Mislim da je to tako glupo, ipak i da je glup moze povuci 5 crta i napraviti nesto unique. To bar nije tesko! Ili na netu naci nesto, mislim ono, tragicno!Izvorno postao flOorKilla
btw kolko vidim (a nevidim puno) dobra makina!
Zadnji uredio xlr : 27-03-2005 u 15:10
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
That is so LAME!!!
Toliko crteža, slika, ideja, stvari postoji, a lik krade. Fakat je lamer.
znam i ja to o krađi avatara,kradu sa onog jednog cyber foruma,maznuli su prvo gogu,pa tebi i sad se nemogu sjetit ješ onog jednog moda što ima avatar što si kao ruku zavlači u gaće
Ja sam bar siguran da moj nece niko ukrast
heheh ona je samo moja
bar trenutno![]()
![]()
![]()
Ma ne kužim tu ekipu. Pa valjda je veća fora bit unique, prepoznatljiv na neki način (bilo to pozitivno ili negativno). Inače ne staviš nikakav avatar, ili ostaviš defaultni. Cijela ideja toga i je da se malo razlikuješ. Kao i sig.
Ne volim ljude koji kradu. Avatare.
A dobro , sad ...
mislim ja cesto vidim neki avatar koji mi se vida, msili mgif neki , za stationary avatare to ne , ali gifova ima fornih,
zas ga ja nebi stavio , samo az to kaj ga neka druga osoba ima...
pa nije ga ni on , vjerovatrno , izmislio ...
Ja volim bit originalan. A i ti, vidim. Sigurno ti ne bi bilo OK da ti netko popali ovaj avatar, ne? Pa statičan ili animiran, nema razlike. I moj je do danas bio statičan, pa sam dodao malu animacijicu, al mi isto tako ne bi bilo drago da mi ga netko mazne....
preporučam ti da makneš bijelu pozadinu, tj. ostaviš je transparent, ko što je moj recimo, bolje bu zgledalo...Izvorno postao BlueDevil
BTW ja sam svog daaavno našao kao screensaver za SE T68i, pa ga prilagodio...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ima puno stranica na kojima se mogu pronaći razno razni avatar, tamo škvadra često i traži avatare pa nije nemoguće da neki ljudi na različitim forumima imaju iste avatare... recimo čisto sumnjam da je netko baš gogu 'ukrao' avatar...
Mozes na properties vidjetiIzvorno postao whiteboy
Ovako,na cyber forumu su Killi,Gogu i WB-u drpili koliko sam vidla...Ja bi tu stavila moje oko za avatar ali je pre velika slicica pa cu ostaviti cucka
A Gogov sam ja davno vidla na www.zedge.no na animacijama za mobove...
whatever
Baš sam htjeo bd-u reći da je ovo bijelo katastrofa, baš gledam danas i razmišljam si jel to tako oduvijek bilo ili ne
BTW; trust mi, ako netko ima isti avatar kao ja onda ga je mogao samo od mene maznuti![]()
Bookmarks