sebe bi stavila malo za promjenu..al mi je simpa i duh ovaj mali...cakani je bas![]()
btw...samo ti rađaj![]()
Kad se male ruke slože i muškarac rodit može
A baš ti je OK avatar, niš mu ne fali (duheku)...šta bi stavila umjesto njega?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
sebe bi stavila malo za promjenu..al mi je simpa i duh ovaj mali...cakani je bas![]()
btw...samo ti rađaj![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pa ni ja bas ne mogu potpuno utvrditi gdje broje, a gdje ne! Koliko sam do sada uspio shvatiti, ne broji u cafeu i u oglasniku, ostalo nadam se broji, jer kod provjere, npr. za mene pise da imam 40 ak postova, a u threadovima mislim da mi jos uvijek stoji jedan post!!!Izvorno postao BlueDevil
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
A gdje to za tebe pise da imas 40 postova???
whatever
AFAIK ne borji se u cafe-u, chataonici i još neki Mobil* thread...
Sorry, moja greska! Kada kliknes na ime, pa na Find more posts..., pise 24 (koji manje vise), a ne 40 kako sam rekao (bice da sam ocoravio, ne znam ni sam od kuda sam vidio 40Izvorno postao Flejmka5
)! Medjutim zvanicno imam samo jedan, posto sam kako se i vidi, vecinu postova napisao u oglasniku i par u caffeu!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
...što kažete na moj novi avatar...![]()
ma premedeno dmi![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
...ma vidi se da pali - baš je "friški"...
Mrak mi je taj avatar, jedan od najboljih na forumu. Stvarno je mrakač![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
...a da ga tek vidiš u crno-bjeloj tehnici...![]()
ijoooj...sigurno mraaak![]()
my name is pain, max pain
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Šta kažete na moj avatar,mislim da je svima dobar pošto je većina forumaša iz zg
Ja kod avatara gledam originalost (profesionalna deformacija, aj spouz). Nema ih baš na bacanje.
pa ja sam iz zg pa nemora znacit da mi je tvoj avatar dobarnekak nisam bas za dinamo
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Meni je ovaj pesek bas cakani..:bunny:
whatever
Izvorno postao flOorKilla
iz kojeg si kvarta?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da istina da mi je stari tovar,ali ..................................![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Šta ono treba da bi mogao stavljati AVATAR po svojoj volji?
znam da sam pročitao al´ nemrem se sjetiti![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Preko 50 postova
whatever
A to znači da onda mogu promjeniti, pa nakon 50 opet ili ???????
![]()
George Eliot
Nakon sto prijedjes tih 50 mozes mijenjati kad i koliko god hoces![]()
whatever
Izvorno postao Flejmka5
Jedva čekam promjenu u nešto originalnije a ne šablonski
![]()
George Eliot
A kakav vam je moj?
Taj je nara'f'no jer sam Jennifer Garner fan [i ALIAS takodje]!!!
Ovaj avatar nije iz Alias (pazi to) nego iz Elektre, koji sam saam editovao...
...ipak jos uvijek nisam pogledao film...![]()
Nije los samo sto je prva asocijacija da si zensko...a onda skuzis da nisi![]()
whatever
Bookmarks