Neznam meni ti avatariji koji podrzavaju nekog klub, firmu, ovo ono uopce nisu zanimljivi. Ispadas kao neki sluga i to![]()
Neznam meni ti avatariji koji podrzavaju nekog klub, firmu, ovo ono uopce nisu zanimljivi. Ispadas kao neki sluga i to![]()
to ja svojom voljom stavljam avatare bez ikakve naknade, reklame i sl... tako da nisam sluga![]()
O.K. no hard fealings![]()
onda si ti sam sebi sluga.Poslao: sile
![]()
e sile i mi da mo tak lepi i slatkički ko ti stavljali bi svoje slike kao avatar!!!!
Tako ga me majka rodi, takav cu i ostariti!!
Volim piti, volim piti . . .
oćeš vraga pa sudeći po tvom avataru kose buš imal još 5-10 godina![]()
Kazu da je u dugoj kosi kratka pamet.
A kazu i da je sile jedan od 4 mudraca(wiseguy).
mala pa sve ti je objašnjeno u tvojem korisničkom profiluPoslao: mala
fala. al kako stavim neki ''svoj''?
a sliku izabereš iz kompa samo pazi da je format max. 65x65 pix
andrea imaš konza avatar![]()
u pm nece mi prikazata avatar.iso sam mjenjat iz bmwa u nes drugo i sa nece vise nis prihvatit.
Sta je to?vidim da nekak je i andrei tak.
...nisi podmirio članarinu...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
nisi platio članarinu u proteklu godinu....hm....mjesec dana je 100kn....dakle 6x100=600kn... dakle kad uplatiš na moj račun 600kn sve bu radilo![]()
************************************************** *********************************************Posle dni poziv Andrei da podmiri članarinu jer ćemo joj iskopčat avatar for good.
************************************************** **********************************************
moderatori, sta ej s tim avatarima
kinfa, imaš 15 u guzici (a ni tolko ) , baci pivo popi sok ,akj će tebi lova
Probaj uploadati još jednom, a ako još uvijek ne bude u redu kontaktiraj zappana.
i zato me za....Poslao: Hrvoje xyz
Posledni poziv Andrei da podmiri članarinu jer ćemo joj iskopčat avatar for good.
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Koliko se postova treba imat da bi se moglo ispod avatara pisat vlastiti text?
Samo 1000 ili moraš biti moderator![]()
prava sitnica!
Stavio sam napokon svoj vlastiti avatar, ali se on pokazuje kao ovaj crveni krizic! Zasto?????
daj ga jos jednom posalji![]()
e pa jokeru i meni ne zeli , taj sam problem vec iznio.
...otkad su zaposlili don Antu Bakovića - sve cenzurira...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks