...od križarke (zato je prikazano samo jedno)...![]()
cije su to okice?
...od križarke (zato je prikazano samo jedno)...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
moje oko s lećom u boji...inače je onak žuto zeleno- prirodnoPoslao: coma_zgb
cije su to okice?![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
..znači imaš oći ko gepard.....
mislim da su mi epe oke![]()
..da samo oke...![]()
uze mi riječ iz usta....![]()
pa vidiš mi po avataru, oko moje ....a oči su ogledalo duše....![]()
...aha...
i tvoje oči na avataru su zrcalo tvoje duše![]()
...ali su makar na glavi...
...ono kad si s nekom u društvu (muškom) svi te gledaju u oči ili prema mjestu gdje se otprilike nalazi duša recimo negdje oko srca...![]()
e kad dođe novi forum uopće mi neće biti bed stisnut off topikašima ban na tjedan dana, stari forumašima koji znaju pravila čak i na više...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...onda će morat' preć u ilegalu...
Ups, ovo je chataonica pa bi trebalo banat svaki glas zdravog razuma...![]()
Bio je cafe i sad je opet cafe!
sad ozbiljno upozorenje - nemam živaca za of topik više u temama gdje se npr. trebaju komentirat avatari, a ne da moram čitat čavrljanje prek 2 stranice tebe i andree, a poslije to i brisat... a kad nemam živaca jako sam trigger happy.
Kaj vam je tako teško suzdržat se toga, a imate i četaonicu i brojeve moba ste izmjenili...?
Of topik je sad uglavnom obrisan pa je ovo sad EOD, od sad molim samo komentari avatara ovdje!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Novi forum?? BTW ovo pitanje nije offtopic jer bi moglo imati veze sa avatarima tako da...![]()
![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
meni je moj avatar najbolji ... (kakav snob umisljeni)
chevapi for men
...kahm... bolji ti je bio onaj prije... ona krava napuhana...
probao sam staviti tu kravu kao kratku animaciju ali nemoze prevelika je.. pa sam stavio ovog lika
chevapi for men
Ja razmišljam o promjeni. Mislim umjesto natpisa bluetooth staviti sliku sa plavim zubom![]()
![]()
![]()
Rečeno-učinjeno. Kako vam se čini???
...čudno...
(usput što ste vratili ovo u kafić)
prije bih rekao da je to ljubicasti zub ..![]()
chevapi for men
Bio je još i ljubičastiji kad sam ga našao na netu.
ja moram cekat 200 post da bi nes promjenio..ilegalni nacini promjene avatara dobrodosli na PM![]()
...do nedelje buš nakupil...
Bookmarks