avatar nije vlastiti, jedan je od onih koji se mogu izabrati samo sto je vece reze od ostalih
I što si otkrio???
I ja sam primjetio kad je imao 60 i nešto postova i vlastiti avatar.
avatar nije vlastiti, jedan je od onih koji se mogu izabrati samo sto je vece reze od ostalih
tomo daj promijeni avatar.
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
i kaj da stavim,sugar babes......pa od ove reklame živim,kak ne kužiš......
![]()
a daj tomek, ovaj je već dosadan
Super ti je avatar tomo
Ne mijenjaj!
Forumaš godine :)
,hvala sezame,ne namjeravam....bar za sada....![]()
whatever sezame!!!!
Tomo bolji ti je bio onaj cowboy...
Poslao: sezam-picika
Super ti je avatar tomo
Ne mijenjaj!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
andrea daj ti neki cool avatar stavi... ovo s komadima je hmmm.. a moglo bi se kvalificirati i kao lažno reklamiranje...Poslao: andrea
tomo daj promijeni avatar.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...zove se trapana čager,..kak se sjećaš ti tog cow boy-a...Poslao: Gen Mo'Kai
Tomo bolji ti je bio onaj cowboy...
Pa sjećam ga se jer je bio dobar!![]()
gle razmišljala sam prije stavljanja malo ovakve šatro golotinje, ali zakaj ne? pa nisam to ja na slici da me sad cijeli svijet vidiPoslao: whiteboy
andrea daj ti neki cool avatar stavi... ovo s komadima je hmmm.. a moglo bi se kvalificirati i kao lažno reklamiranje...![]()
![]()
dobar ti je avatar tomo ne mjenjaj
Mostovi okruga Peščenica
e nije.![]()
![]()
![]()
![]()
Kolko postova treba imat da bi se moglo promijenit ono što piše ispod imena, tj. onaj "status"?
Neznam, ja sam nešto mijenjo postavke i skužio da mogu i to promjenit pa rekoh zašto ne. Imo sam tada oko 1000
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
nemam pojma.....![]()
I mene to zanima. Sigurno nakon 750 ili 1000.
Mislim da je tako nešto oko 700, jer neki sa manje od 1000 imaju to promjenjeno...
Znači da ću i ja vjerojatno moći mijenjati za oko 1 mjesec kada mislim doći do 700-1000 postova, ali još ćemo vidjeti![]()
1000 postova je granica
Znači, tek za mjesec i pol.![]()
![]()
![]()
A kao da je to neku luksuz, stavit ces i za mjesec dana ces zaboraviti na to.
Forumaš godine :)
Bookmarks