....ma nek još malo tepe....
ćelavi, a koja je tajna tvog neuspjeha sa ženama....?
...vrieme je za format c...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
....ma nek još malo tepe....
ćelavi, a koja je tajna tvog neuspjeha sa ženama....?
pa njegov uspjeh s muškarcima... lol
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Vidim da vam nisam ni potreban
Tajna je u mikroorganizmima momci...![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
@Andrea avatar je pravi, tko bi rekao da si ipak nježna duša.
a znaš kaj, nisam našla neki onak jebački....isprič.se na izrazu....tak da sam stavila ovaj....ali ipak hvala šljaka....
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ima ja andrea koji u pricuvi..... ono ja se ne usudim to stavit al ak hoces posaljem ti....
btw kak vam se svidja moj?
copyright by Mjehuric
...super je PERDITA DURANGO......
...malo ti je pupak previsoko mjehuriću...![]()
ja napokon SAMA skužila kako resize-at sliku....Poslao: Bubbles
ima ja andrea koji u pricuvi..... ono ja se ne usudim to stavit al ak hoces posaljem ti....
btw kak vam se svidja moj?
Zadnji uredio whiteboy : 22-10-2004 u 11:46
poslano.....ak nadjem jos koji posaljem, ja ih skupljam... totalka volim te male slikice....
copyright by Mjehuric
hehe to je madezPoslao: dmi
...malo ti je pupak previsoko mjehuriću...![]()
![]()
copyright by Mjehuric
Izgleda kao neka bazuka
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
sitno brojiš.....nemožeš da stojiš....![]()
...e sad dok nađeš avatar,ajde.....čekamo........
......dobar je.......![]()
Tomo, kako si ti inače? Jesi li svjestan da se nikako ne uspjevaš sastati sa bilo kakvim smislom?![]()
e sad si me shebo,svaka čast....ja mislio da češ bubnut avatar...pa se pojavit u ovom thread-u,...hebiga nije prošla fora...........htio sam te preduhitrit.....
![]()
Avatar sam sredio ali mi nije palo na pamet doć ovdje
Mislio si da znaš kako razmišljam ali to ne znam ni ja sam BUAHAHAHAHA!!1
vidima ja ...ovdje se dimi i miriši mi na ...........
ono...znaš već kaj
dobar grah daleko se čuje
Sve je tomo kriv!
@P4E -kaj ? furaš se na mene s novim avatarom![]()
glavno da je chelavi odmah promijenio avatar....sunčeko pa ja sam se šalila...vrati sina natrag![]()
![]()
lol
Ne. Bila si zla teta i nećeš više vidjeti tu sliku.
...pa kako je krenula neće vidjeti skoro ni nešt' drugo (osim u kutijici)...![]()
Bookmarks