gdje mogu nać takve programe - programe za otvaranje fajlova vrste sav cfg.... čisto me zanima jel ima stranica s takvim podacima (ovaj tekst je možda komplicirano napisan jer sam bolestan pa nemogu složit ni smislenu rečenicu)
gdje mogu nać takve programe - programe za otvaranje fajlova vrste sav cfg.... čisto me zanima jel ima stranica s takvim podacima (ovaj tekst je možda komplicirano napisan jer sam bolestan pa nemogu složit ni smislenu rečenicu)
imaš na microsoftovim stranicama odmah ti da link za skinut program, probaj malo potražit
Pa .sav je sejv iz neke igrice, .cfg je dio nekog programa. Obično su takvi (čudni) fajlovi dio nekih programa ili igrica i ne mogu se otvoriti s nikakvim programima.
Upravo tako.
Većina CFG fileova se da čitat običnim text editorom (Notepad), ali ne svi.
A ti neki SaveGame formati su ti čitljivi jedino od strane igrice, hex-editora ili cheatera za istu (igricu). U pravilu sve nepoznate fileove probaš otvorit Notepadom.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
kako ste znali da je od igre-što je istina
a postoje je li neki plug-inovi za za notepad da može čitat fajlove razne
Notepad može čitati sve (uključujući mp3, wmv, exe...) samo od toga svega ništa neće biti razumljivo
pa zato i pitam za pluginove
Ne. Jedino ako želiš otvarati npr C++, PHP, HTML ili neki sličan file možeš sa nekim programom (npr Notepad++) obojati kod da se lakše prepoznaju dijelovi, ali da notepad pretvara nešto, to ne.
aj dobro ob+nda ću se snalazit u pustim kockicama![]()
U Notepad-u se daju čuda raditi! Prije kada sam bio zaluđen tetrisom sam prešao milju bodova i tada mi je igrica počela brojati od nule i rezultat naravno nije ušao u high score. Zadivljen svojim postignućem 5-6 satnog igranja, bio sam jako tužan zbog toga. Tada sam odlučio pobijediti glupu igricu te sam otvorio njen fajl gdje je držala high score-ove s Notepadom i tamo ručno upisao svoj rezultat i to sejvao. Pokrenuo sam tetris i tamo je ponosno stajao moj rezultat (i dan danas stoji).
@bluntafari![]()
tetris, to ti je buducnost
Npr, ja sam s notepadom otvarao filmove od 700MB, jedno 15min mu treba da i otvori, onda komp uzasno sporo radi, a ti vidis samo one kockice
Nego imaju neke igre, ne znam sad tocno koja je bila, njihov *.sav otvorim notepadom, bude onih kockica kolko hoces, ali na nekim mjestima se da naci normalan tekst koji prikazuje nekakve komande
u CS 1.6 svaki config file se da otvoriti s notepadom i svi su normalno napisani, pa tako mozes sa igricom uraditi sta hoces
Ali mene jedna stvar ubi, imao sam jednu sliku, slikao ja nastavnika, i otvorim je s notepadom i na kraju svega napišem " //hajdemo da vidimo ", naravno nakon toga slika više nije radila, ali kad obrišem taj kod, i vratim se u prijašnje stanje zašto opet ne radi????
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
nešto si još napravio 100%
Bookmarks