pogledaj ovo:http://img46.imageshack.us/my.php?image=dsci00032lg.jpg
pere sve skutere od 50 ccm..
Kostur od 15-estice, mašina od automatica, sic kućne izrade, auspuh Akrapović, max brzina 94 km/h , ubrzanje od 0 do 94 - 6,3 sekunde, težina 32 kg.
Evo zanima me dal zna ko tunirati tomosa automatika!
Imam tomosa automatika A3ML 89 godište! Niš dirano na mašini samo spuštena glava i malo sam oko paljenja prtljao ali nisam ništa sjebo! Platine nemaju zazor skupljene su! Ide motor 45 km/h!
Kaj da napravim da ide brže!!!
pogledaj ovo:http://img46.imageshack.us/my.php?image=dsci00032lg.jpg
pere sve skutere od 50 ccm..
Kostur od 15-estice, mašina od automatica, sic kućne izrade, auspuh Akrapović, max brzina 94 km/h , ubrzanje od 0 do 94 - 6,3 sekunde, težina 32 kg.
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
ovo se zove tuning tomosa..
kućna izrada by CREW..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Nemoj me krivo shvatiti ali to je najveca glupost koju sam ikad cuoIzvorno postao lord_jura
A sto se "friziranja" tice,busi cilindar na 42mm i tjeraj dok ti se ne razleti(u najboljem slucaju nekih 800-900km)
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Jebeni motor! daj malo pojasni kaj si sve napravil
Zakej bi to bila glupost! Znas između platina gurnes posebni stapis i nasteljas ih i kad klip ide gore dole one se rastave do te vrijednosti! a ja ne znam na kojoj su to sam htio reći!Izvorno postao alcatraz
ma samo stavi neku jeftinu rezu i gljivu od skutera i to je to...i onda če ići 55niz brijeg..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
e i sad sam otvorio sliku NA KOJU JE FORU ONO AKRAPOVIĆ hahahaha
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
jebeno kaj nije? Ima ko kakav rezonantni?
Brusenje 42, klip sa L prstenom,paljenje Ducatijevo ( sa starijih vanbrodskih Tomosa 4 ), karburator del'orto.Tisucu kilometra ce ti ici automatik ko ludIzvorno postao lord_jura
meni ne traba da ide prebrzo dosta je 70-75
Za automatica je to velika brzinaIzvorno postao lord_jura
![]()
a zakaj bi bila??
i ak si tamo onak lijepo pisao tehničke podatke gramatički si fulao kod del'orto si treebao stavit još jedno l?
pa kaj sad kaj to ima pa i ja na skutu imam dell'orta 17 pa kaj....
i pital sam di vi vidite akrapovića?........
auspuh nije Akrapović, gledao sam kako ćete reagirati..
auspuh je sa Yuga..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Desava se u brzini da izostavim koje slovoIzvorno postao Vuxs
Ima veze brzina, zato jer automatic ima u sasiji rezervar, pa zbog velikih vibracija za puknutu var na dnu rezervara
Stavi mu bolji karburator i makni "sito" za benzu (da bolje teče benzin) Očisti platine, Promijeni svječicu da ima jaku kompresiju , proširi dizne , brusi cilindar , poliraj kanale i letit će .Izvorno postao lord_jura
nešto tako je napravio i onaj bronth
dobro si rekao, nije mi se dalo opisivat u detalje..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Ajde faco objasni kako će ići 1000 km. Je ti znaš da automatic ima 2 brzina , da bi brusio cilinadr mora još staviti i treću . Motor ne bi ni 100 km prešao već bi se raspoIzvorno postao RAUL
![]()
![]()
Molim???Automatic ima automatski mjenjac, i ne mozes stvaiti trecu, jer u kucistu nema mjesta za jos dva zupcanika.Isao bi jer sam ga ja u mladjim dani vozio sa brusenjem 42.Jedino ga ne mozes ugasti jer od zagrijavnja pocne raditi na kompresiju, tj smjesa se pali od topline, a ne sa svijecicom.
Dobro su ti dečki rekli
ali nemoj se zaje*** sa automatom kupi nešto jače! Kawasaki Ninja!!!
čovječe, to si tako "skromno" rekao... treba puno truda uložiti da bi automatic išao 75 km/h...Izvorno postao lord_jura
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Bookmarks