Da, ali su cijene paprene. Najjeftinija je 6030 koja ne dolazi u obzir (za mene).
Sviđa mi se 6230i, ali 1900kn...
Da, ali su cijene paprene. Najjeftinija je 6030 koja ne dolazi u obzir (za mene).
Sviđa mi se 6230i, ali 1900kn...
da cjene su visoke, ali vidis 6030 mi je ok uredaj, za 550kn, to je ko ono sto ej bilo s 3120, a taj uredaj je supe i dan danas ga koristim i zakon je.Izvorno postao Mobyy
smao imam problem, gdje nabaviti stari uredaj?
hoce oni to opet davt poslje bez da doneses stari uredaj?
mislim da je 6030 bolji ziher od 3120 m a isto kostaju . moto l6 je preskupa - 1198kn .
imam i jednu razbijenu nokiu 3310 - puknuti displey - kaj mislite jer bi to primili ? ovaj c35 jos ipak radi
Pa da!!! Odnesi to sa slomljenim displejem. Uzimaju sve. Glavna boljka 6030 je ona tipka za potvrdu koja je pretvrda,ja sam je morao pikirati noktom. Dođe ti nakon nekog vremena da je zvizneš o zid.Izvorno postao Router
Ja sam već kad je bal... 6230i mi je baš ono... Super!![]()
i meni je 6230i - to mi je najbolji mob , ali 1900kn - kak god da okrenem , puno mi je trenutno. a i odlucio sam ne davati za mob preko 1000 .
onda cu radije uvaliti ovaj 3310 razbijeni , jos da nadjem i pokvareni punjac![]()
primaju ti oni SVE...žžIzvorno postao Router
ako nades nseto, daj mi ponudi,ja cu vjerojatno uzet neki uredaj za nekih -20-30kn.
Ma gotovo sam uvjeren da hoće. Evo primjerice imam 3310, staru 4 godine, ali je ne bih dao u zamjenu.
Moram obići lokalne dilere, nabaviti nešto što je odavno ispustilo dušu- neki Siemens A35 ili sl.
ne trebas punjac donostiti.
Ja ću pitati može li bez ikakve zamjene.
6230i se čini najopravdanijom. U TELE2 je 1700 kn uz pretplatu, u VIPa malo jeftinija opet uz pretplatu.
Jedino je T-Mobile nudi u prepaid paketu i još ti "vrati" do 500 kuna. Možda postane i best buy, jer mob je stvarno heben!
p.m. ja nedavno prodala 3310.bude li ta akcija trajala mjesec dana maznut cu dragom neki prastari sagem(muzejski primjerak)Izvorno postao Paramount
![]()
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
netrebas dat stari mob. evo ja danas bio produzio pretplatu i reko mi lik da to uopce ne gledaju. Ali produzenje ugovora tj akcija zamjene staro za novo ne vrijedi za sve mobitele koje nude t-mobil. ja sam htio k700 i lik je reko da taj mob nije na akciji staro za novo, al onda je otiso i valjda pitao sefa i on je odobrio i lik mi je prodo k700 za 500kn. svaka cast t mobilu
koliko ja znam k700 je 500kn(na 24 mjeseca)![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
24x koliko kuna ?![]()
![]()
hoces reci da nemoram donet nikakva uredaj u zamjenu.Izvorno postao dj_velja
da. tak mi je lik reko
Pa ništa čudno. Tako je bilo i sa prošlom akcijom zamjenjivanja na Simpi... Mogao si doći praznih ruku...
ja sam bio neki dan samo pitati..i kaze, moras donet uredaj i punjac ...nitko nije gotovio d amozes doci bez uredaja..Izvorno postao frish-KI
mene brine jedino sto ja i mogu nabaviti uredaja,ali punjac,,nema sanse.
dam ti ja besplatno sagem mc 922+punjac ak ocesIzvorno postao khideg
Uvališ nešto što sliči na punjač.Ne vjerujem da im punjač puno znači, a na kraju krajeva punjači ne zagađuju okoliš koliko mobiteli odn. njihove baterije.
Što, baš nemaš nijedan punjač-bar onaj Nokijin koji je u prodaji već 5 godina (onaj najsporiji)?
Mislim stvarno su im cijene za 10!!!!Aj bar su mogli ih spustit za 100kn al ovo sta je u ponudi je cista pljacka.![]()
![]()
![]()
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cjne su ogromne, i akciaj je glupost. no da li zna netko da li se moze ostvariri bez starog uredaja.
Moze, provjereno.
(ako ga bas i nemate nema veze - teta u T-ducanu)
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Ovo mi se fakat sviđa! LOLIzvorno postao kokibj
Tipična balkanska posla!![]()
kakva akcija? koji su modeli pristupni? ono nokia 6320i, motorola v3 i nokia 6030?Izvorno postao sirius
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
ak si korisnik recimo 12 mjeseci i žečiš produžiti pretplatu na 24, onda su cijene povoljne. ja sam na tarifi 60 dobio k700 za 500kn.Izvorno postao sirius
Bookmarks