Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 10 od 10

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Bodovi
    6.538
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.538, Nivo: 19
    Bodovi: 6.538, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ogreban monitor

Imam 21'' Sony G500 CRT monitor s ogrebotinom nasred ekrana duljine 10-ak cm i sirine 1 mm. Da li se to moze s necim premazati da se ne vidi. S vremenom se covjek navikne kada radi ali ne bi bilo lose ovaj mali kvar sanirati !

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K700i
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim da ne

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probaj sa kaladontom, pa poslije ispolirati.

Inače, da je LCD, imao bi riješenje, recimo da napraviš neko posebno kučište, ovako, sumnjam da možeš puno napraviti...
    Eventualno ako imaš totalno ravnu plohu monitora (flat) mogao bi nešta iskemijati sa zamjenom stakla...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K700i
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neće pomoć mom frendu je bilo slično ali puno manje i onda je probao i kaladont i alkohol i sve ali ne pomaže

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    nokia 6680,6020
    Operater
    T-Mobile,Vip
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imaš kupiti posebnu polir pastu koja služi za takve stvari,koristi se najčešće za poliranje displaya od mobitela i takvih stvari,možda ti može pomoć,ali ako je ogrebotina dublja,zaboravi...
    Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...

Banned
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    D600
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moja preporuka ti je polir pasta.
    Znaci treba kupit 3-4 razlicitih polir pasti i isto toliko razlicitih cetki posebnih za polir paste. Prva polir pasta treba bit najgrublja , a zadnja najfinija. Sa cetkama isto tako od grublje prema blagoj. Umjesto najgrublje ti moze pomoci smirgl (brusni) papir. Ako je ogrebotina jaka napravi sa sve 4 paste, a ako je slaba napravi samo dvije najfinije. Ako je bas ful jaka odna ti polir pasta nemoze pomoc.
    Ako se odlucis na polir pastu prvo uzmi najbgublju cetku i na nju stavi polir pastu (ne puno) i trljaj po ogrebotini kruznim pokretima. Postupak ponovi sa ostalim pastama. Nakon sta zavrsis josh malo na krpicu stavi alkohola i iztrljaj cjelo staklo laganim kruznim pokretima.
    Ili to ili mjenjaj staklo!
    Nadam se da sam ti pomogao. Polir paste ti nije stata kupit jer postojo krcato stvari na kljima ih mozes iskoristit.(od mobitela do mp3 playera i ostalog)

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    nokia 6680,6020
    Operater
    T-Mobile,Vip
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao The Doctor
    Moja preporuka ti je polir pasta.
    Znaci treba kupit 3-4 razlicitih polir pasti i isto toliko razlicitih cetki posebnih za polir paste. Prva polir pasta treba bit najgrublja , a zadnja najfinija. Sa cetkama isto tako od grublje prema blagoj. Umjesto najgrublje ti moze pomoci smirgl (brusni) papir. Ako je ogrebotina jaka napravi sa sve 4 paste, a ako je slaba napravi samo dvije najfinije. Ako je bas ful jaka odna ti polir pasta nemoze pomoc.
    Ako se odlucis na polir pastu prvo uzmi najbgublju cetku i na nju stavi polir pastu (ne puno) i trljaj po ogrebotini kruznim pokretima. Postupak ponovi sa ostalim pastama. Nakon sta zavrsis josh malo na krpicu stavi alkohola i iztrljaj cjelo staklo laganim kruznim pokretima.
    Ili to ili mjenjaj staklo!
    Nadam se da sam ti pomogao. Polir paste ti nije stata kupit jer postojo krcato stvari na kljima ih mozes iskoristit.(od mobitela do mp3 playera i ostalog)
    hm,nebi se htio praviti pametan ali šta je dobro polirati sa četkom???kad se nešto polira,obično se nanese polir pasta sa npr papirnatim ubrusom a kad se malo osuši i stvrdne ispolira se najbolje vatom,barem sam ja tako dobio najbolje rezultate kad sam polirao dno bakrenog hladnjaka,izgledao je poslije kao ogledalo...
    Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...

Banned
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    D600
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne bilo kakvom cetkom nego posebnim cetkicama ili krpicama za poliranje. (za grublje cetkom, a lakse krpicama.)

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    nokia 6680,6020
    Operater
    T-Mobile,Vip
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao The Doctor
    Ne bilo kakvom cetkom nego posebnim cetkicama ili krpicama za poliranje. (za grublje cetkom, a lakse krpicama.)
    nisam probao pa ne znam...

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mobitel
    HTC Wildfire
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oprostite što se ubacujem,ali ja imam ogreban okvir monitora samsung syncmaster2233 22" incha i mozda pola centimetra ogrebano tamo blizu ruba...jel ja to mogu uzet kaladont (pastu za zube),premazat,istrljat sa četkicom i onda sa krpom to obrisat.Molim vas ako neko ima drugačije rješenje molim vas da napiše,ali da detaljno objasni da nebi nesta krivo napravio...Želim to popravit jel izgleda ružno :S
    Unaprijed Hvala!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bluetooth monitor
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 03-05-2004, 20:23
  2. DATA kabal i T68i
    By nimda in forum Arhiva
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 22-03-2003, 14:27
  3. DATA kabal i T68i