Ja sam imao sve postavke dva dana instalirane za e-mail client, zgodno je ali sto crpi karticu to je strava, tako da sam ga sklonio drugi dan.
Ko ima viska novaca neka si svakako postavi.
Ja sam imao sve postavke dva dana instalirane za e-mail client, zgodno je ali sto crpi karticu to je strava, tako da sam ga sklonio drugi dan.
Ko ima viska novaca neka si svakako postavi.
sad mi ništa nije jasno. koliko ja znam, t-mobile ne naplačuje provjeru e-mail poruka (prijenos podataka pri skidanju poruka), barem su mi tako rekli na informacijama. naplačuju samo promet ostvaren pri slanju. zašto bi t-com naplačivao provjeru poruka? kad na carnetu u outlooku skidam poruke koje su poslane na adresu koju imam na t-comu mi se to ne naplačuje. pa mob se isto ne spaja na t-com nego na server, ili ne? postavke za mail sam preuzeo na sonyericssovoj stranici.
Meni su naplatili svaku pogledanu primljenu poruku vjeruj mi. To su cigani kakvih nema kao besple a naplate ti svaki hebeni Kb koji si potrosio preko gprs-a.Izvorno postao newbie
koristim e-mail na mobu od kad su dali mogučnost i vjeruj praktično ali skupoIzvorno postao newbie
i zato se isplati uzeti posebnu karticu za mobile internet pa tako momentualno imam tarifu 60 a kad ubodem dobar MDA uzet ću mobile internet 125 što košta 100 kn mjesečno i vjeruj isplati se (podatke možeš provjeriti na www.t-mobile.hr)
abdbda
hvala ljudi. znači odustajem od maila na mobitelu. šteta. mogao sam i očekivati to od t-mobila
A zato ne otvoris mail pretinac u T-comu i onda sa svojeg provajdera prebacis mail na taj mail od T-coma i svaki put kada dobijes mail dobijes sms koji je besplatan.
Bookmarks