AFAIK, naplacuje se po cjeniku za GPRS prijenos.
CARNet nema nikakve veze sa spajanjem sa mobitela. Nije ti to klasicni dial-up.
Dobro ti kaze o skupoci.![]()
pozdrav!
zanima me da li se naplačuje spajanje na server t-coma kod provjere e-mail poruka? je li netko možda uspio staviti carnetove postavke na d750? piše mi kad postavim interval provjere e-pošte na npr 5 min : "provjera u kratkim intervalima može biti skupa. molimo javite se davatelju usluga za niformacije o cijenama."
AFAIK, naplacuje se po cjeniku za GPRS prijenos.
CARNet nema nikakve veze sa spajanjem sa mobitela. Nije ti to klasicni dial-up.
Dobro ti kaze o skupoci.![]()
možeš pregledavati mail samo od t-mobilea, pošto si na toj mreži, a postavke za mob riješiš na način da samo nazoveš službu za korisnike i oni ti sve lijepo izdiktiraju. moguće je pregledavati i gmail, ali direktno putem wap stranice.
prvo moraš nazvati T-Com 0900 8000 i tražiti brojčani naziv dolaznog i odlaznog servera a potom možeš od T-mobilea tražiti pomoć oko unosa postavki ( kad im se javiš pitat će za brojke)![]()
abdbda
Skupo je zato što će se svakih 5 minuta spajati na internet i provjeravati mail...Izvorno postao newbie
Seriously?
nije zato skupo nego zbog količine podataka a odrediti način i kada ćeš se spojiti možeš samIzvorno postao Compov
![]()
abdbda
AHAAAAAAA okIzvorno postao abd
![]()
Seriously?
Ja sam imao sve postavke dva dana instalirane za e-mail client, zgodno je ali sto crpi karticu to je strava, tako da sam ga sklonio drugi dan.
Ko ima viska novaca neka si svakako postavi.
sad mi ništa nije jasno. koliko ja znam, t-mobile ne naplačuje provjeru e-mail poruka (prijenos podataka pri skidanju poruka), barem su mi tako rekli na informacijama. naplačuju samo promet ostvaren pri slanju. zašto bi t-com naplačivao provjeru poruka? kad na carnetu u outlooku skidam poruke koje su poslane na adresu koju imam na t-comu mi se to ne naplačuje. pa mob se isto ne spaja na t-com nego na server, ili ne? postavke za mail sam preuzeo na sonyericssovoj stranici.
Meni su naplatili svaku pogledanu primljenu poruku vjeruj mi. To su cigani kakvih nema kao besple a naplate ti svaki hebeni Kb koji si potrosio preko gprs-a.Izvorno postao newbie
koristim e-mail na mobu od kad su dali mogučnost i vjeruj praktično ali skupoIzvorno postao newbie
i zato se isplati uzeti posebnu karticu za mobile internet pa tako momentualno imam tarifu 60 a kad ubodem dobar MDA uzet ću mobile internet 125 što košta 100 kn mjesečno i vjeruj isplati se (podatke možeš provjeriti na www.t-mobile.hr)
abdbda
hvala ljudi. znači odustajem od maila na mobitelu. šteta. mogao sam i očekivati to od t-mobila
samo bacanje para.... katastrofa preskupo to u hrvata
A zato ne otvoris mail pretinac u T-comu i onda sa svojeg provajdera prebacis mail na taj mail od T-coma i svaki put kada dobijes mail dobijes sms koji je besplatan.
e o tome sam ja pričao.... samo me izgleda nitko nije razumio.
GPRS= 5,00 kn / 100 kB prenesenih podataka, obračunska jedinica 10kB pa ko voli nek izvoli
a pretplatnici na t-mobile imaju SMS mail uslugu. Pošalju sms poruku SMS MAIL na 200 i aktiviraju si mail adresu u formatu 38598xxxxxx@sms.t-mobile.hr na koju preusmjere mail od svog providera i tako dobiju sms notifikaciju o pristiglom mailu. Simpatično i besplatno
Zadnji uredio milo dete : 15-02-2006 u 10:15
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
da li se kod sms maila mogu primati i attachmenti?
nemogu . to je samo obavijest o primljenom emailu
dobar grah daleko se čuje
Da, sa subjectom i pocetkom teksta maila, koliko vec stane u 160 znakova.
Do prije par mjeseci sam imao podešen mail na mobu - P 900, t-com mail i mega surf tarifu- 34 kn za 10 mb mjesečno i to mi se isplatilo, nisam morao paziti na kilobajte, sve je super funkcioniralo, mozes poslati i primiti mail sa svakog mjesta.
PREDATOR
Bookmarks