...ajde - makar su odustali od onog prokletog zakretnog štitnika za objektiv i odozada izgleda koliko toliko normalno...
...i maknuli su bočne tipke naprijed...
Ostalo je sve po standardima K serije...
Još kad bi odustali od MS standarda...![]()
SE je jutros predstavio K610i.
Radi se o dual-mode telefonu (3G+GPRS/GSM) u sasvim elegantnom obliku, debljine svega 17 mm i mase od 92 g!
Napravljen je na platformi od K600i, a posjeduje sve što K750i + još ponešto. Dakle kamera je 2.0 MP (ali koliko vidim nema autofokus), VGA kamera za video pozive sprijeda, MS Micro podrška, push e-mail, RSS feed...
Dolazi u crvenoj i srebrnoj boji.
Više slika:
![]()
![]()
![]()
Više:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...c3_1&prid=4695
http://img45.imageshack.us/img45/9359/k6103cy.jpg
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k610-1431.php
Zadnji uredio whiteboy : 13-02-2006 u 19:14
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...ajde - makar su odustali od onog prokletog zakretnog štitnika za objektiv i odozada izgleda koliko toliko normalno...
...i maknuli su bočne tipke naprijed...
Ostalo je sve po standardima K serije...
Još kad bi odustali od MS standarda...![]()
Ma nek ostane MS standard, samo da ga ne mjenjaju tako često (MS; MSD; MSM...). Mukom skupiš za neku jaču MSD karticu i misliš si, ostat ću vjeran SE-u pa će mi i ta kartica dugoročno biti isplativa, ali vraga...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nadam se samo da će joystick radit kak treba...
Seriously?
Rekao biš da će se rješit joysticka na novijim mobitelima(w810) i onda izdaju novi mob sa joystickomIzvorno postao Compov
Ali inače k610 bijesno izgleda
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Super djeluje, ali samo da ne krenu Nokijjinom politikom najavljivanja uređaja, pa izdavanja tek za pola godine... Već ispod 6-7 uređaja na stranici piše "coming soon"...
Odlican mobitel, super izgleda pogotovo ovaj crveni. Iako MS micro mi se nikako ne svidja. Tko zna koliko ce pak tom standardu kartica biti cijena.
Gledajuce dosadasnju politiku Sonya oko cijena, definitivno nece biti jeftino.
Osim ako uz mob bude dolazila kakva kartica![]()
Pa uz mob dodje 64MB.
I cini mi se da memory stick vise nije tako skup.
1Gb kosta oko 640kn.
Ali ovo malo cudo izgleda jako dobro, pogotovo crvena verzija.
Mislim da ce se curama svidjati.
I po forumima su spekulacije, navodno ce ipak imati i autofokus.
K610 Nema joystick ima d-pad kao i w810![]()
MOJ FOTO ALBUM http://picasaweb.google.com/simovic.aleksandar
meni se izgledom jako svidja mobitel. trenutacno su mi se mobovi the best, jedino taj jostick...sva sreca da sam u besparici pa nemoram razmisljati o novom mobu![]()
Super mobitel, samo koliko ce trebati da dodje kod nas?
Edit: nasao kad okvirno pocinje sa prodajom Q2 2006
nije lose,nije lose.
Svida mi se mob, pogotovo crveni...
PREDATOR
...pa cijena će biti negdje oko 2500 kuna kod nas (gledajući slične modele trenutno u prodaji)...
Mene jedino čudi što još nisu probali spojiti W i P seriju...
Jesu. Sinoc u 9 je predstavljen.![]()
W950
Ja se još čudim kako nitko nije postao ovdje: http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=18925![]()
I SE je počeo kao i Nokia izdavat mobitele. Na Nokiinoj stranici za E sriju već duuugo vremena stoji coming soon, a nije isključeno da će ovaj SE doživjet istu sudbinu.
Ma sumnjam da ce dugo cekat.
Kaze Q3 2006. Ja tome vjerujem.
Jedino sto mi se svidja da su poceli vise modela predstavljat. Ne samo 3,4 modela ko dosad, koji su btw, bili odlicni, nego vise specijaliziranih modela.
Dobro, je dobro.SE
cijena ispod 300 eura, sigurno u EM-a, a kod ovih lešinara neznam ovisi koliko će se tko "ogrebat". (iz pouzdanih izvora)
Ako je tako biti će to odlična cijena...
PREDATOR
E, ove konstantne promjene standarda kartica kod svih proizvođača mi stvarno idu na živce. Pitaj boga kad će te MS Micro biti široko dostupne kod nas i koliko će koštati. Nokia je u 18 mjeseci promijenila MMC, RS MMC, DV RS MMC, a sad je na miniSD, a sad i SE ide istim pravcemIzvorno postao whiteboy
:
Testis unnus, testis nullus!
EM je već naručio pošiljku tih kartica samo nevjerujem da će doći prije 7-8 mjeseca...Izvorno postao marko6630
a neće ti doć ni k610 prije 6-og mjeseca.
"sve iz pouzdanih izvora"
Koliko vidim nema nikakvog blica! Koliko god bio slab taj blic na w800 dosta mi pomaze u mracnijim uvjetima!
prekrasan mob jednostavno najlepsi mob iz se butige![]()
I jel ima ko ovaj model?
Nasao sam jednog u oglasniku. Trazi 220€. Malo previse...
Ali stvarno mi dobro izgleda.
I recenzije su dobre.
Al mu fali radio, i autofocus. Al zato ima novo sucelje koje ima i k800.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Bookmarks