Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
hmmm...imam nano od 2gb i imam par zamjerki...
moj se dosta izgrebao sto mislim da je dosta veliki propust, tolko para pa zgreban mp3(btw. nemam puno vise srece ni s mobom)
i jedna stvar sto me jako zivcira, nemres obrisat pjesmu s njega, neg ga moras spajat na iTunse i preko njih editirat... veliki minus...
i nemres mu rec kad da se puni, kad ne... kad ga spojis na usb, on se puni...
ovo ostalo sve 5, ako ne i 10...
zvuk, super...
slusalice, super...
mogucnosti, super...
dizajn, super...
...
dosta
dobro a dali itko koristi neki alternativni softver umjesto itunsa
Alternativni softver? Što to postojiDaj, Sodome, reci koji je to?
Testis unnus, testis nullus!
pa ne bavim se ipodom ali kako stalno čitam stranice koje nerijetko sadrže i hack rješenja/modding i slično zapamtim nešto ovakvo,..nrp.http://www.redchairsoftware.com/anapod/
Pa moze se preko Winamp-a skoro sve radit! Samo treba neki plugin stavit!
@sodom...
ja na zalost koristim iTUNSE, ali bi radje koristio nesto bolje, pa ako bi mogao dati jos neku stranicu gdje se il govori o takvim programima, il ih ima za skinut....
Skinuo sam ovaj Anapod Explorer sa crackom preko E-Mulea. Ukratko, razlika je nevjerojatna, ovo je neusporedivo bolje nego iTunes. Imaš normalno drag'n'drop prebacivanje, nikakva je_bena Library i slične idiotarije. Ako želiš gledat video, dobar ti je Videora converter, besplatan je i učinkovit.
Danas-sutra bi trebao uzet i kabel za spajanje iPoda na televizor, pa ću napisat neke generalne dojmove.
Testis unnus, testis nullus!
Bookmarks