apple je predstavio nano kapaciteta 1gb po cjeni od 149 US$
http://www.apple.com/ipodnano/
apple je predstavio nano kapaciteta 1gb po cjeni od 149 US$
http://www.apple.com/ipodnano/
Sad se samo rade kombinacije i varijacije po veličini memorije uređaja... Ne trebaju se oni plašiti za svoj tržišni udjel... Još će dugo voditi na tom području...
149$ (900kn) uopce nije puno za tako nesto, samo problem je u tome sto ce, kad dodje kod nas, kostat 1300-1500kn, sto je stvarno previse.
Testis unnus, testis nullus!
sa store.apple.hr; ipod nano 2GB 1789kn, 4GB 2239kn.
Siguran sam da ce cijena 1GB biti izmedju 1300 i 1500 kn. Vrlo vjerojatno 1500.
lako moguče...nebi se čudio,ali ako žele dobru prodaju realnije bi bilo da se brojka što više približi ovih 1300.
Evo, bas gledam na store.apple.com; ipod video 30GB 300$ (1800kn). Isti proizvod kod nas 2800kn, ipod video 60GB u US 2400kn, a kod nas 3800kn
Da li netko ima frenda koji uskoro ide u Ameriku....?
a jel to moš kupit u njemačkoj za 159 € i u švicarskoj za 229 chf- 1.047,22kn
evo,došao je u hg spot,cjena je 1.352,00 kn.
Znaci, prognoze su se obistinile... Ma stoka pohlepna....
cijene su ovakve odprilike ono sto je u US u $ to je u EU u €, a kod nas je jos dosta skuplje tako da se netreba nista cuditi ovoj cijeni
I sto je pisac htio reci?Izvorno postao coma_zgb
Nasi se trgovci opravdavaju da su cijene takve zbog poreza koje moraju platiti, a to su ciste gluposti. Zbog njihove idiotske politike cijena xbox 360 je kod nas skoro 1000kn skuplji nego u EU, a o Americi da ni ne pricam. A o komparativnom prikazu cijena ipoda sam negdje gore vec pisao.
Je li netko koristio ovaj uređaj od 1gb-a? ja ga planiram nabaviti, pa me zanimaju utisci...nisam nikad koristio iPod, pa me zanima kakva je kvaliteta zvuka, glasnoća itd.?
Bom Chicka WahWah
Lega ima sa 2gb. Mp3 je solidan. Dobar dizajn, dovoljno glasan, kvaliteta zvuka je isto dobra, jedino su slusalice ocajne.
pošto tebi Phyto ne smetaju prepreke kao sonic stage mislim da češ biti oduševljen ipodom i itunsima![]()
Bookmarks