Pa moze se preko Winamp-a skoro sve radit! Samo treba neki plugin stavit!
pa ne bavim se ipodom ali kako stalno čitam stranice koje nerijetko sadrže i hack rješenja/modding i slično zapamtim nešto ovakvo,..nrp.http://www.redchairsoftware.com/anapod/
Pa moze se preko Winamp-a skoro sve radit! Samo treba neki plugin stavit!
@sodom...
ja na zalost koristim iTUNSE, ali bi radje koristio nesto bolje, pa ako bi mogao dati jos neku stranicu gdje se il govori o takvim programima, il ih ima za skinut....
Skinuo sam ovaj Anapod Explorer sa crackom preko E-Mulea. Ukratko, razlika je nevjerojatna, ovo je neusporedivo bolje nego iTunes. Imaš normalno drag'n'drop prebacivanje, nikakva je_bena Library i slične idiotarije. Ako želiš gledat video, dobar ti je Videora converter, besplatan je i učinkovit.
Danas-sutra bi trebao uzet i kabel za spajanje iPoda na televizor, pa ću napisat neke generalne dojmove.
Testis unnus, testis nullus!
@symibman
kao što sam spomenuo nikad se nisam bavio ipodom nego neke stavari koje su mi
ostale u sječanju iz "negdje viđenog" čak ni pročitanog ali ima zbilja zanimljivih stvari od modanja fw-a,hardverskih modifikacija,svašta...
danas više ne postoji uređaj kojeg nije moguče na neki način prilagodit sebi,pogotovo uz masu ljudi koja se bavi istima,kako osobno koristim iriverov hdd player vidio sam zbilja nevjerojatnih stvari od proiciranja filmova preko leča sa njega,modificiranja softvera,kompletnog novog napisanog firmwarea i tako u nedogled....uglavnom budučnost je sve ljepša čini mi se za nas robove tehnologije.
Cak mislim da ima i linux za ipod koji omogucava video playback na svakom ipodu (osim shuffleu, ofkors)Izvorno postao sodom
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Izvorno postao marko6630
Dal je anapod brz kao itunes, kod prebacivanja pjesama? I sto ako nakon sto prebacim pjesme sa anapodom, odlucim to pogledat u itunes-u? Hoce li mi onda izbrisat te pjesme (ako je podeseno automatic!), i mogu li preko anapod-a ubacivat covere za albume i kako?
Nakon instalacije Anapoda odmah sam maknuo iTunes, pa ti ne znam reć kako jedan utječe na drugi, al vjeruj mi, kad instaliraš Anapod Explorer, neće ti iTunes više trebati.Izvorno postao gjuro76
Testis unnus, testis nullus!
tako je,može se igrat i doomIzvorno postao rospaya
,tko zna vjerujem i nešto više.
Bookmarks