Minareli motore koristi i Yamaha i Aprilia znaci Area 51, Yamaha Aerox i starije verzije SR50.da i ako hoces kvalitetan scooter uzmi Derbi....malo je skup ali je odlican.Izvorno postao AutoXpert
Minareli motore koristi i Yamaha i Aprilia znaci Area 51, Yamaha Aerox i starije verzije SR50.da i ako hoces kvalitetan scooter uzmi Derbi....malo je skup ali je odlican.Izvorno postao AutoXpert
Tko rano rani, zajebo je pjetla
DERBI-a??hahaha pa to samo šminkeri uzimaju.....
za te novce kolko košta 50ccm uzmeš čak neku rabljenu 125-ticu...jooj..pa derbi je sad u piaggio grupi(piaggio,aprilia,derbi)znači sve iste mašine..i onda se isplati uzimati derbia???samo zbog lanca...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
nije bitno,brisem.![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
derbi je stara španjolska firma i bogami nije loša.
A MALAGUTI JE ZIHER NAJBOLJA TALIJANSKA FIRMA
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
je a Nara je definitivno najslađa.....
svaki cigo svoga konja hvali![]()
![]()
![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja inače imam Hondu-Foresight![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Pa sta nitko od vas nema stila ? Ma kakav runner,nrg il sta vec, pa vidis da se dizajn mjenja svake 2 god, malo je in malo je out.
Ja ti kazem, budi JACK, i kupi skuter ciji se dizajn nije promjenio vec 60 godina -
Piaggio Vespa 50, i jos uzmi crnu, i na konju si.
a ako ti je bitna brzina, uzmi rs 125 rabljenu za nekih soma eura![]()
M R Z I M .T..Com
imao firefox ...kaj je sve prošoIzvorno postao AutoXpert
![]()
![]()
sad imam peugeot speedfight2![]()
Imala f12 phantom malagutija, nije to los scoot s malosijevim kitom, drugim rolicama prava bebaali cemu kad za 13000kn dobijes 125kubika CPIja, je tajvanac ( a mnogi su skepticni prema njima) ali ima 3500km osim redovnog servisa sve 5, dobar dizajn, za po gradu milina. Ima i verzija 50ccm ( e taj je cvajo).
Nista ja ne kazem protiv yamahe, honde,gilere, aprilije, etc. ali zasto dati toliku lovu za 50ccm.
kaj se tiče vespe nije promijenila dizajn??jok uopće pa nije...
rs125 nije skuter..nego sr je..i nema 125...
ja vozim grunera 180..blackedition...i speedfighta2 50ccm nabrijanog kojeg usput prodajem..ak ste zainteresirani...2002.god 6800kn..heh nije da se reklamiram ali štačeš sad.
Bookmarks