heh opet imaš pravo......
ali opet.....zašto onda žene nose cipele koje ih žuljaju a ne neke koje su udobne......
heh opet imaš pravo......
ali opet.....zašto onda žene nose cipele koje ih žuljaju a ne neke koje su udobne......
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
...zbog "šminke"ili trenda.A to znaš i sam.
Izvorno postao Vuxs
nes ti cipele kostaju par tisucica a motor par desetaka tisuca...a gledaj to ovak imas para za neki veci motor,mozes si ga priustit imas dovoljno godina pa naravno da ce upost motor a ne skuter.. :bunny:
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Izvorno postao mala
.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa ne bih se slozio sa tobom, otidji malo do Milana u Via Monte Napoleone ili ulice u oklici, pa pogledaj cijene cipelaIzvorno postao mala
![]()
Izvorno postao RAUL
a dobro sad...rijetko tko bi kupio takve cipele a da nije neka svjetski poznata zvijezda ili zena od nekog turbo bogatog tipa....![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks